Een fragment uit de voorstellling van vorig jaar; De Nacht.
Een fragment uit de voorstellling van vorig jaar; De Nacht. Foto: Meike Wesselink

In drie weken werken honderden jongeren toe naar voorstelling

Projectweken Muzehof

Zutphen - Vanaf maandag 15 juni zijn de projectweken weer begonnen; de laatste drie weken van het jaar bij de Muzehof. Op zaterdag 4 juli tussen 14.00 uur en 19.00 uur wordt de eindvoorstelling De Wijde Wereld. Kaarten te koop vanaf 22 juni bij de receptie van de Muzehof in Zutphen (1e verdieping, naast de Hanzehof).

Honderden leerlingen van Muzehof en Muzecollectief doen weer mee in diverse projecten waarin ze samen muziek maken, decors bouwen of acteren. Ook in Lochem en Gorssel wordt gerepeteerd. In drie koortsachtige weken wordt er toegewerkt naar 4 juli. Dan staat de voorstelling 'De Wijde Wereld' maar liefst twee keer op het podium van de Hanzehof.

Voor iedereen is er wel een project naar keuze

Kinderen, jongeren, volwassenen, er is voor iedereen wel een project naar keuze. In de muziekensembles is plaats voor de meeste instrumenten op elk niveau. Bij sommige projecten is er ook een koor waarvoor je kunt inschrijven. Er is natuurlijk ook weer een theaterworkshop, en de decorworkshop is deze keer in handen van enthousiaste studenten van de Arnhemse kunstacademie.
Alle lessen van het afgelopen jaar dragen indirect bij aan deze voorstelling. O.l.v. de docenten wordt er op hoog niveau gepresteerd.

Het is vakantie, je bent jong en de wereld ligt aan je voeten. Tijd voor avontuur! Trek de wijde wereld in en maak van alles mee. Tijdens deze voorstelling komen we in vreemde, soms onherbergzame oorden terecht, we verdwalen, worden verliefd...

Onder leiding van de docenten verzorgen de leerlingen de totale voorstelling: van de muzikale programmaonderdelen tot en met de decors en de theatrale omlijsting.


zaterdag 4 juli om 14.00 uur en 19.00 uur
Hanzehof BührmannUbbens-zaal
Coehoornsingel 1 Zutphen
Kaarten te koop vanaf 22 juni bij de receptie van de Muzehof
Kosten:10 euro, kinderen t/m 11 jaar 6 euro
Meer info: www.muzehof.nl