De Ondernemersmarkt in 2014.Ffoto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
De Ondernemersmarkt in 2014.Ffoto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Ondernemers gezocht voor

ondernemersmarkt op 25 juni

Zutphen - Ondernemers uit Zutphen en omstreken kunnen zichzelf laten zien op de ondernemersmarkt tijdens het Ondernemerscafé op donderdag 25 juni bij Fort Bronsbergen.

In juni 2014 was er voor het eerst een ondernemersmarkt in het Ondernemerscafé. Gezien de enthousiaste reacties daarop is er dit jaar voor gekozen om nogmaals een markt te houden. „Bijna elke maand hebben we een interessante spreker van buitenaf. Maar de deelnemers willen zelf ook graag een keer laten zien waar ze goed in zijn. Dat kan tijdens deze markt. We hebben twintig plekken voor deelnemers om zichzelf te profileren. Iedereen kan een tafel aankleden met zijn eigen producten, flyers of voorbeelden uit zijn of haar portfolio", aldus Van Gemert-de Heus. Zij organiseert het maandelijkse Ondernemerscafé samen met Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen. Voor de invulling van de markt krijgen ze daarbij assistentie van Erik Nengerman van Erik Evenementen in Zutphen. "Tijdens een lopend buffet is er volop gelegenheid om bij elkaar te kijken en nader kennis te maken met elkaar. Bovendien krijgen alle deelnemers een minuut de gelegenheid voor hun 'elevator pitch'. Jeroen Swiers van STC Trainingen praat de pitches aan elkaar." Deelname aan de markt en het 'huren' van een tafel kost 15 euro per persoon. Een maaltijd is inbegrepen.
Tevens hopen de organisatoren op veel publiek van buitenaf. "Het is namelijk pas leuk om te laten zien wat je doet als daar ook veel belangstelling voor is. We roepen daarom iedereen op om te komen kijken, of je nu wel of niet ondernemer bent." De markt is gratis te bezoeken. Willen de bezoekers mee-eten, dan moeten ze zich even aanmelden (de kosten zijn dan ook 15 euro voor een maaltijd).
Ondernemers die zichzelf willen promote,n kunnen zich tot en met 17 juni aanmelden bij Fiona van Gemert-de Heus van Zutphens Persbureau.


info@zutphenspersbureau.nl