De velden liggen er weer strak bij.
De velden liggen er weer strak bij. Foto:

Tulpenboom, kalmia latifolia en Japanse kornoelje in bloei

Midzomer in Warnsveldse Overtuin

Warnsveld - Op de langste zomerdag, zaterdag 21 juni is het wederom goed toeven in de Warnsveldse Overtuin.

Tot voor kort groeide het gras op de gazons weelderig hoog om de vele stinzenplanten de kans te geven energie aan te maken voor de bloei van het volgende jaar. Nu zijn de velden met de zeis gemaaid en liggen er weer strak bij. In de tuin staan de tulpenboom, de kalmia latifolia en de Japanse kornoelje in bloei. Ook klinkt er muziek van fluitiste Christa Kelderman. Zij zorgt op deze zomerse dag voor de muzikale omlijsting en een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt op prijs gesteld.
In de galerie op de deel kan men de expositie 'Goed uit de verf gekomen en uit de klei getrokken' van het kunstenaars echtpaar Marleen en Bert Hulsbos bekijken. Een bekend stel in Warnsveld, die op vele manieren hun sporen al hebben verdiend. Marleen haar disciplines zijn schilderen en keramiek, Bert heeft zich toegelegd op keramiek. De expositie is nog tot en met 30 augustus te zien.
De openingstijden zijn van 11.00 – 17.00 uur. De ingang is aan de Molenstraat 6, tussen de kerk en molen. Het terras en de galerie zijn vrij entree, voor een bezoek aan de tuin wordt 3,euro entree gevraagd.


www.deovertuin.nl