Leden ETP voor Cinemajestic Zutphen.
Leden ETP voor Cinemajestic Zutphen. Foto: Bernadet te Velthuis

Wielersportvereniging ETP

Zutphen - Op 1 en 3 juni konden leden van de Wielersportvereninging ETP Zutphen, met medewerking van Cinemajestic en het bestuur, gratis naar de film Ventoux als men gekleed kwam in wielerkleding.

De film Ventoux: 'Vier vrienden besluiten met de racefiets de Mont Ventoux te beklimmen, zoals zij dat een dertig jaar geleden ook deden. De mooie Laura is nog niet uit hun geheugen'. Voor diegene die nog nooit op deze berg geweest is en er nog nooit gefietst heeft, is dit een mooie aanleiding om de film te bekijken.

Badmintoninstuif BC Eefde

Eefde - Zin om kennis te maken met badminton? Kom dan naar onze badmintoninstuif en maak van deze supersnelle racketsport jouw sport!

De instuif is op maandagavond, 15 juni, vanaf 8.00 uur. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenstappen in sportzaal de Stuw, Bargeweg 5.


SVOD turnster naar NK

Eefde - Zondagmorgen 31 mei moest Lina Lenselink (9) uit Eefde vroeg de halve finale afwerken in het Groningse plaatsje Leek. Daar kon ze zich plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen in Hoofddorp. Tevens werden daar de plaatsen verdeeld voor de toestelfinales in Ahoy.

Ze begon uitstekend op het onderdeel sprong waar ze maar liefst 13.55 behaalde voor haar yourchenko sprong. Gemiddeld met haar strakke overslag werd het eindcijfer 13.45 punten, wat haar een plaats opleverde voor Ahoy. Op brug en balk turnde Lina een beetje te voorzichtig om vooral maar geen grote fouten te maken. pgelucht dat ze er zonder kleerscheuren vanaf was gekomen, turnde Lina een keurige oefening op de vrije oefening. Met 48.717 punten en een uitstekende 6e plaats werd ruim voldaan aan de limiet en mag Lina volgende week in Hoofddorp aan de start verschijnen tijdens het NK. Alvast veel succes gewenst.


Volop kinderactiviteiten
TennisInn

Zutphen - Tijdens de Clubkampioenschappen van 22 t/m 27 juni 2015 heeft TennisInn Zutphen, naast veel tennis, op zaterdag 27 juni een aantal verrassende attracties voor kinderen op het programma staan.

Zo is er rond 12:30 uur een grote inloop luchtballon op het grasveld van Hotel Inntel aan de Stoven 37 in Zutphen. Volgens Melvin Schiphorst van het Zutphens bedrijf Schiphorst Ballonvaarten kunnen tientallen kinderen in de ballon lopen en spelletjes doen. Heel speciaal is dat er ook een echt Zutphens podiumbeest gaat optreden: Joshua Okonkwo, de jonge hiphop- en freestyledanser, die in april nog meedeed met de finale van het populaire dansprogramma voor kinderen Junior Dance 2015. Het feest begint om 12 uur en is gratis en toegankelijk voor alle kinderen, tennislid of niet."


Lina Lenselink.
Afbeelding