Nieuwkomers v.l.n.r.: Benthe Wismans, Daphne Suijkerbuijk en Anne van Halen.
Nieuwkomers v.l.n.r.: Benthe Wismans, Daphne Suijkerbuijk en Anne van Halen. Foto: Bernadet te Velthuis

WSV D1 selectie op volle sterkte voor

seizoen 2015/2016

Warnsveld - Trainer/coach Jan van Uitert van WSV D1 is trots te kunnen berichten dat de selectie voor het komende seizoen volledig ingevuld is. Van de selectie van vorig seizoen is libero Annemiek de Groot na haar zeer lange succesvolle volleybalcarrière gestopt en gaat midspeelster Emma Schepers bij US Amsterdam D1 spelen.

De volgende speelsters maken komend seizoen deel uit van het vlaggenschip van WSV: Ilse Wunderink, Janneke Timmerije, Paige de Maar, Esther van der Zandt, Anne van der Kamp, Chyntia Luyken, Louise Schrijvers, Anne Geerken en Nicky Span.

Uitbreiding en verandering technische staf

Als nieuwkomers verwelkomt de ploeg Benthe Wismans (15 jaar), Daphne Suijkerbuijk (18 jaar) en Anne van Halen (17 jaar). Deze drie getalenteerde speelsters speelden vorig seizoen in het opleidingsteam D2 en zijn door trainer Leon Wunderink in de jeugdprestatielijn van WSV opgeleid.
Hiermee is de ploeg van twaalf speelsters compleet, een zeer talentvol team met een ideale mix van ervaren en zeer jonge speelsters.
Ook streeft het team door veranderingen en uitbreiding van de technische staf meer professionaliteit na. Nieuw als hoofdtrainer/coach is Jan van Uitert, als teammanager is Frank Reuvers aangesteld en als fysiotherapeut – hersteltrainer is ook Louise Schrijvers nog toegevoegd. De technische staf gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Begin augustus worden de trainingen weer hervat. Na een interessant voorbereidingsprogramma, start de nieuwe competitie op zaterdag 19 september tegen De Bevers in Lemelerveld.

Oefenprogramma
Het oefenprogramma ter voorbereiding op het nieuwe seizoen:

Maandag 15 juni 20.00 uur: WSV - VCV. Dinsdag 25 augustus: Orion D1 - WSV D1.
Zaterdag 29 augustus 14.30 uur: WSV D1 - Reflex D1. Zaterdag 5 september 12.30 uur : Vierkamp met Peelpush D2 – Vocasa D1 – Dynamo Tubbergen D1 – WSV D1. Dinsdag 8 september 20.00 uur WSV - Dash.
Zaterdag 12 september: Voorronde nationale beker