Koos, Remco, Erwin, Ruben, Stefan en Gijs.
Koos, Remco, Erwin, Ruben, Stefan en Gijs. Foto:

Infotorial

Schilders met een glimlach

Zutphen - 'De schilders met een glimlach', staat te lezen op de site van Terlak. "Dat krijgen we vaak te horen als we ergens aan het werk zijn", legt Stefan, de eigenaar van Terlak, Glas- en Schildersbedrijf uit. "En dat is ook zo. We hebben plezier in ons werk." Samen met Koos, Remco, Erwin, Ruben en Gijs vormt Stefan het Terlak-team.

Terlak zit al bijna tien jaar aan de Hekkehorst. "Inmiddels groeien we een beetje uit onze jas. Ik zou graag een spuitcabine willen, in het huidige pand gaat dat niet passen. Ook zou ik meer ruimte willen hebben voor de materialen die we verhuren."

Terlak is er voor schilderklussen maar ook in (her) beglazing en wandafwerking is het team gespecialiseerd. "We hebben het onderhoudswerk aan de Walburgiskerk mogen doen en ook het schilderwerk aan het Stedelijk museum, vorig jaar. Dat we de kennis in huis hebben om monumenten te onderhouden, wil niet zeggen dat we een hoge prijs hanteren. We kunnen maatwerk leveren op bijna elk vlak en bieden voordelige onderhoudscontracten, waarbij we bijvoorbeeld om de drie jaar komen schilderen." Stefan is met zijn bedrijf behoorlijk up-to-date. "Alle jongens zijn VCA-gecertificeerd, waarmee de veiligheid op de werkvloer kunnen waarborgen. Ze hebben allemaal hun BHV gehaald en de meesten hebben ook een be-rijbewijs, zodat ze zelf steigers en dergelijke kunnen vervoeren."

Terlak is niet de echte naam van Stefan. "Ik heet eigenlijk Tering maar ik dacht 'als ik die naam ga gebruiken, dan wordt het niet wat', onthult de ondernemer met een grote glimlach. What's in a name? Stefan is zichtbaar trots op zijn bedrijf. Een professionele ondernemer met hart voor zijn werk.


Glas- en schildersbedrijf TERLAK
Hekkehorst 6
7207 BN Zutphen
Telefoon 0575 515831
Telefax. 0575 510053
Email info@terlak.nl