Bij mooi weer is het festijn op de speelweide aan de Bult van Ketjen.
Bij mooi weer is het festijn op de speelweide aan de Bult van Ketjen. Foto:

Familiefestijn voor kinderen en hun ouders uit binnenstad Zutphen

Zutphen - Op 13 juni van 14.00 tot 17.00 uur vindt er weer een Kids Up speelmiddag plaats voor kinderen en hun ouders/verzorgers uit de binnenstad van Zutphen.

De speelmiddag is bedoeld om binnenstadkinderen en ouders met elkaar in contact te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen. Er staat veel op het programma, voor ieder is er wat wils.
Het is altijd gezellig, want jong en oud ontmoet elkaar, speelt en is actief bezig. Ook dit keer zijn er weer volop nieuwe activiteiten, zoals de educatieve activiteit: samen met Atelier De Kruittoren een middeleeuwse stad bouwen. Verder staan er op het programma: knutselen met Silvia, circuitspelletjes met een leuke beloning, je mooi maken met make-up en nagellak, maar liefst twee springkussens, de Banjercaravan met allerlei speelmaterialen en suikerspinnen. Om 15.00 en om 16.00 uur gaan we rennen en de behendigheid testen in een estafette.
Bij mooi weer is het festijn op de speelweide aan de Bult van Ketjen, bij slecht weer in de Walter Gillijnsschool in het voormalige ROC-gebouw aan het Vispoortplein (neem daar de hoofdingang en volg de borden). De activiteiten beginnen om 14.00 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen. Deelname is gratis. Neem vriendjes uit de binnenstad mee en kom naar Kids Up om anderen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen.