Ruud, Timo, Jorge, Sam, Mitchel, Tamara, Sem, Mika, Sean en Jesse.
Ruud, Timo, Jorge, Sam, Mitchel, Tamara, Sem, Mika, Sean en Jesse. Foto:

Het team wist acht wedstrijden op rij te winnen

Warnsveldse Boys E3 kampioen

Warnsveld - Op zaterdag 9 mei is het team van de Warnsveldse Boys E3 kampioen geworden. Dit is op passende wijze gevierd.

Na een wat lastige start van het seizoen heeft het team de weg omhoog gevonden door acht wedstrijden op rij te winnen. Een behoorlijke inhaalslag dus. De tomeloze inzet van de spelers Ruud, Timo, Jorge, Sam, Mitchel, Tamara, Sem, Mika, Sean en Jesse is beloond met een mooi kampioenschap. Na de laatste wedstrijd van het seizoen, welke heel toepasselijk in Warnsveld werd gespeeld, is het team op passende wijze gehuldigd op het veld met medaille en kampioenschaal.

Als afsluiting een mooie huifkartocht door het dorp. Dit prachtige resultaat is mede behaald door de inzet van trainer Vincent Berenpas en leider Robin Brouwers en daar is het team de heren erg dankbaar voor.


Rondje Kunst door Zutphen

Zutphen - Rondje Kunst Zutphen start 31 mei met een nieuw concept. Vier keer per jaar worden de ateliers voor bezoekers geopend. De aangesloten kunstenaars zullen werk met betrekking tot een thema presenteren. Gast exposanten worden uitgenodigd en allerlei activiteiten vinden plaats. Zondag 31 mei is het thema "geboorte".

In het atelier in de Jan Vermeerstraat 43 laat het kunstenaarsduo Alexandra Weinz en Peter Kalkowsky de geboorte van nieuw werk zien. Alexandra laat het ontstaan van haar nieuwste ontwerpen zien en geeft graag uitleg over de uitvoering. De graficus laat zijn nieuwste prent in uitvoering zien: een ongebruikelijk stadsgezicht.
In atelier Nicole Karrèr Spittaalstraat 88 wordt het thema van het aankomende Rondje Kunst Zutphen verbeeld door een serie schilderijtjes van ontkiemende plantenzaden. Gastexposante is Louise Kleinherenbrink met drie forse schilderijen rond conceptie en groei van het embryo. In de etalage van "De Egge", naast het atelier van Nicole laat buurvrouw Netty Franssen van Es een aantal werken rond het thema zien.
Ineke Metz in de Bakkerstraat 1A, geeft de jonge fotografe Joan Grip, afgestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn, de gelegenheid haar werk te exposeren. Na haar studie aan de Fotovakschool in Apeldoorn heeft Joan haar droom waargemaakt, een eigen bedrijf ,Precious Moments! Precious Moments staat voor de mooie en waardevolle momenten in het leven, zoals een pasgeboren baby.
Deelnemende ateliers zijn geopend van 13.00-17.00 uur.


www.kunstzutphen.nl