Uitzendbureau Match 4U gaat met bus vol vacatures regio in

Stijgend aantal vacatures

Regio - Vanaf maandag 18 mei trekt Match 4U twee weken lang met een Volkswagen busje vol vacatures de regio in. Dan worden gemeentes zoals Deventer, Zutphen, Doetinchem, Hengelo maar ook de minder grote gemeentes als Holten en Borculo aangedaan. Per dag is de vacaturebus van Match 4U op twee verschillende locaties te vinden en in totaal staat de bus op 18 locaties.

In de vacaturebus kan gesolliciteerd worden op vacatures bij lokale werkgevers. Werkzoekenden worden dan ook opgeroepen hun CV meteen mee te nemen. Om dit extra te stimuleren worden onder de CV's van kandidaten prijzen verloot zoals een vakantiecheque of weekendje weg.

Monique Berendsen, directrice van Match 4U hoopt dat de actie veel werkzoekenden trekt: "Aan het stijgende aantal vacatures merken we dat het duidelijk weer aantrekt bij onze opdrachtgevers. Om onze vacatures op te laten vallen kiezen we ervoor om mensen die werk zoeken niet naar ons uitzendbureau te laten komen, maar juist om naar de mensen toe te gaan.Vanwege het lokale karakter communiceren we onze actie niet alleen via de lokale media, maar bijvoorbeeld ook bij het UWV en de supermarkt."

"Daarnaast willen we er met ons team ook gewoon iets leuks van maken. We gaan leuke zomerse plaatjes draaien en mensen kunnen bijvoorbeeld selfies maken bij onze bus. Werk zoeken mag best leuk zijn, toch!"

De actie met de vacaturebus is niet de eerste opvallende actie van Match 4U. Het uitzendbureau uit Lochem valt vaker op met acties in de regio. Zoals de Rode Loper campagne waarbij uitzendkrachten opgeroepen werden voor castingdagen om zich te komen presenteren in een setting die deed denken aan The Voice of Holland. Daarnaast organiseerde het uitzendbureau het Vacaturepodium in de Schouwburg van Lochem en is het uitzendbureau al tot 2 keer toe gekroond tot uitzendbureau van het jaar.