De Muzehof heeft dankzij het Muzecollectief veel instrumenten in  huis.
De Muzehof heeft dankzij het Muzecollectief veel instrumenten in huis. Foto: Bernadet te Velthuis

Dansen, kennismaken met muziekinstrumenten en docenten en luisteren naar optredens

Open Dag Muzehof en Muzecollectief

Zutphen - Wie wil ervaren hoe het kan zijn om te dansen, toneelspelen en muziek te maken wordt uitgenodigd op de Open Dag van Muzehof Centrum voor de Kunsten en het Muzecollectief. De deuren van de Muzehof aan de Coehoornsingel in Zutphen staan open van 12.00 tot 15.00 uur op zondag 31 mei.

Dansen, kennismaken met muziekinstrumenten en docenten en luisteren naar optredens: voor iedereen die zelf wil muziek maken, dansen of toneelspelen is de Open Dag is een ontspannen gelegenheid om te ervaren wat bij hem of haar past.

Dansacts, theater en instrumenten bespelen

Onder begeleiding van een dansgroep zetten leerlingen, docenten en het publiek om 12.00 het openingslied in. Tijdens deze Open Dag kan men zelf een muziekinstrument bespelen. De Muzehof heeft door samenwerkingspartner Muzecollectief enorm veel instrumenten in huis. Zelf ervaren maakt de keuze makkelijker.
Gezellig luisteren naar optredens van leerlingen kan ook, er is een binnen- en een buitenpodium. Ook is er een theatrale ballonnenact, deze is overal te vinden. In de eigen dansstudio worden diverse dansworkshops gegeven. Klassiek ballet of Afrodance, kinderdans of Hiphop: er is veel keus. De Muzehof nodigt iedereen - jong tot oud, beginner tot gevorderd - uit om mee te doen.

Locatie
Open Dag Muzehof Centrum voor de Kunsten op zondag 31 mei van 12.00 - 15.00 uur aan de Coehoornsingel 1, Zutphen (naast de Hanzehof). Het programma van de Open Dag staat binnenkort op de website.


www.muzehof.nl