De fietstocht gaat langs Huis De Voorst en Huis Verwolde.
De fietstocht gaat langs Huis De Voorst en Huis Verwolde. Foto:

Fietstocht met tussenstop in de theeschenkerij van Huis Verwolde

Fietsen van kasteel naar kasteel

Eefde - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 27 mei een fietstocht van Huis De Voorst naar Huis Verwolde en weer terug. Twee kastelen, elk met een eigen verhaal.

Wie fietsen leuk vindt én van kastelen houdt, treft in deze tocht de goede combinatie. Niet alleen de kastelen waar u langs komt zijn juweeltjes, ook daar tussenin zijn prachtige dingen te zien, zoals bijzondere, oude en dikke bomen en het resultaat van de herinrichting van de Berkel. Wie gaat er mee? In de theeschenkerij van Huis Verwolde heeft u de mogelijkheid om een kop koffie/thee en wat lekkers te nuttigen.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats bij Huis De Voorst aan de Binnenweg 2. Duur: ca. 5 uur inclusief lunchpauze. Kosten: 5 euro per persoon, kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro per persoon. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Deelnemers dienen zelf voor een fiets en voor lunch en drinken voor onderweg te zorgen. Een eventuele versnapering op Huis Verwolde is voor eigen rekening. Reserveren is noodzakelijk.


www.glk.nl/evenementen
06 51381453 (John ter Horst)
06 28865433 (Ronald Mannessen)