Wandelaars kunnen individueel of in groepsverband deelnemen

Zutphense Avondvierdaagse

Zutphen - Wandelsportvereniging Shrewsbury houdt van maandag 1 tot en met 4 juni de Zutphense Avondvierdaagse. De deelnemers starten vanaf de speelweide aan de Gerard Doustraat/Berkenlaan vanaf 18.00 uur. De te lopen afstanden zijn 5, 7,5 en 10 kilometer. Deelname staat open voor iedereen en men kan wandelen in groepsverband (minimaal 10 en maximaal 28 personen –leiding inbegrepen, en geadviseerde leeftijd vanaf 6 jaar) of individueel.

Een speciale jury beoordeelt de groepen en daar zijn bekers en wisselbekers voor beschikbaar gesteld. De routes lopen weer door Zutphen, Warnsveld en Leesten. De muzikale intocht is op donderdag 4 juni vanaf 19.30 uur. De stoet start vanaf de speelweide aan de Gerard Doustraat onder begeleiding van muziekkorpsen en gaat dan door de binnenstad van Zutphen.
Voorinschrijving
Groepen: dit kan nog digitaal t/m 19 mei op www.shrewsbury.nl.
Individuen: dinsdag 26 en Woensdag 27 mei tussen 18.00 en 20.00 uur bij mevrouw Goorman, Marga Klompélaan 62, Leesten-west, Zutphen, tel. 570322 of digitaal op
www.shrewsbury.nl
Individuen kunnen zich uiteraard ook nog op maandag 1 juni vanaf 17.30 uur inschrijven bij het startbureau op het speelveld.