VIOS CMV2 uitgeroepen tot toernooiwinnaar.
VIOS CMV2 uitgeroepen tot toernooiwinnaar. Foto: Bernadet te Velthuis

Succesvolle afsluiting volleybalseizoen voor jeugd van VIOS Eefde

Eefde - Op 18 april moesten zowel de Meisjes C1 als Meisjes C2 met 4-0 winnen om het kampioenschap op te eisen. Na het behaalde kampioenschap van de Jongens B in de eerste helft konden nu ook twee meisjesteams kampioen worden. De spanning was bij beide wedstrijden ook op de tribune te merken.

Onder leiding van trainster/coach Kyra van Slingerland en coach Miriam Roordink sloegen de meiden van de MC2 de ballen naar de overwinning. Tot op het laatste punt was het spannend, maar met doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen wonnen de meiden ook de laatste set. Het doel van het team dit seizoen was kampioen worden en dat is gelukt!

Meiden C1 en C2 behalen kampioenschap

Het team is in een jaar tijd enorm naar elkaar toe gegroeid en heeft laten zien dat als je samen een doel hebt, je dit ook kan halen.

Op de kiepwagen door Eefde
Kortom, een welverdiend kampioenschap en een welverdiend feestje met bloemen, taart, bubbels (alcoholvrij) en een rondrit op de kiepwagen door Eefde na afloop.
Kampioenschap MC2
Na het kampioenschap van de MC2 was het de beurt aan de meiden van de C1, die de druk op hun schouders nog iets meer voelden. Het kampioenschap is echter geen moment in gevaar geweest en de meiden lieten ondanks de spanning zien waarom ze kampioen zijn geworden.

Ze speelden zeer geconcentreerd en lieten zich niet van de wijs brengen. Door een aantal mooie services werd het team van coach Rolf de Jong op een mooie wijze kampioen van de 1e klasse. Ook dit werd gevierd met een mooie taart en bubbels.

Toernooiwinnaar CMV 2
Naast het kampioenschap van de meisjes C was er ook wat te vieren bij de CMV meisjes van niveau 2. Op 11 april hadden ze het laatste toernooi in Laren en door alle wedstrijden te winnen werden ze uitgeroepen tot toernooiwinnaar. Meiden, gefeliciteerd!


Foto's kampioenen C1 en C2, zie: www.contact.nl

VIOS MC2 kampioen
VIOS MC1 kampioen