Zo'n 250 kinderen beleefden een sportieve middag. Foto: Jan Slagter.
Zo'n 250 kinderen beleefden een sportieve middag. Foto: Jan Slagter. Foto: Jan Slagter

Lea Dasbergschool grote winnaar 3e
dag Schoolvoetbal Zutphen

Zutphen - Woensdag 29 april is op het complex van zvv Be Quick dag 3 afgewerkt van het Schoolvoetbaltoernooi in Zutphen. Het was nu de beurt aan de groepen 5 en 6. Voor het eerst in de lange geschiedenis van het Zutphense Schoolvoetbal was er een toernooi voor kinderen van deze leeftijdsgroepen.

Totaal 32 teams, 21 jongensteams en 11 meisjesteams gingen met elkaar de strijd aan.
Voor veel kinderen was het een eerste kennismaking met het voetballen in teamverband omdat zij dit nog niet eerder bij een club hebben gespeeld.Zo'n 250 kinderen beleefden een gezellige en sportieve middag.

Na alle poulewedstrijden werden de finalewedstrijden gespeeld. En bij de afsluitende prijsuitreiking bleek dat de Lea Dasbergschool dé grote winnaar was. In alle 3 categorieën (Jongens groep 5 en 6 en Meisjes groep 6) was de 1e prijs voor deze school.
De beide teams groep 6 gaan op woensdag 27 mei namens Zutphen de strijd aan met hun leeftijdsgenoten uit het District Oost van de KNVB. In Gendringen wordt dan de Halve Districts finale gespeeld in deze categorie. Alle overige uitslagen van de wedstrijden van 29 april zijn terug te vinden opde website van Be Quick.


www.bequickzutphen.nl


Afbeelding