Een intiem festival met theater, dans, beeldende kunst en muziek.
Een intiem festival met theater, dans, beeldende kunst en muziek. Foto: Bernadet te Velthuis

Zo heeft men de tijd om installaties te bewonderen voorafgaand aan de hoofdvoorstelling

De Tuin der Lusten start een uurtje eerder

Eefde - Van 14 tot en met 17 mei is De Tuin der Lusten te gast in de tuinen van Landgoed het Haveke in Eefde. Op het groene en rustige landgoed in Eefde wordt van half maart tot half mei gewerkt door theatergezelschap Schweigman& aan de nieuwe voorstelling Erf. Vanaf 30 april gaat Erf de montageperiode in en worden alle onderdelen van de voorstelling samengevoegd. Omdat de voorstelling van Schweigman& om 20.00 start heeft de organisatie ervoor gekozen de aanvangstijd van De Tuin der Lusten te vervroegen naar 19.00.

Zo heeft men de tijd om de verdere voorstellingen te bewonderen voorafgaand aan de hoofdvoorstelling. De Tuin der Lusten zal dagelijks een half uur voor aanvangstijd de poorten van Landgoed het Haveke openen, namelijk om 18.30 uur.

Schuif ook eens aan bij de Tafel der Lusten

Tussen 19:00 en 20:00 kunt u in alle rust de voorstellingen en installaties bekijken op het veld rond het huis en tegelijkertijd een lekker drankje of kopje koffie nuttigen. De voorstelling van Schweigman& start om 20:00 en eindigt om 22:15.
Programma
De Tuin der Lusten is een intiem festival met theater, dans, beeldende kunst en muziek. Geïnspireerd door de verhalen over de geschiedenis van de mensen die op deze plek hebben geleefd is een programma gevormd rond het thema 'generaties'. Belangstellenden zijn vier avonden vanaf 19:00 uur welkom.

Het publiek kan een keuze maken uit verschillende voorstellingen en kunstwerken, zoals creaties van Jelena Dolgopol, Vespaqua, Shanti Straub, Gertjan Adema, Linda Molenaar, Willemijn Schellekens en Daan Ekkel. De hoofdvoorstelling van het Utrechtse theatergezelschap Schweigman& kan door iedereen gezien worden.

Voorafgaand aan het festival kan om 18:00 uur aangeschoven worden aan De Tafel der Lusten, een restaurant in de stijl van het festival. Deze tijd blijft ongewijzigd. Meer informatie en/of kaarten bestellen, zie de website: www.detuinderlusten.eu.