Echtpaar Besten en wethouder Pennings onthullen de naam 'Warnsstaete'.
Echtpaar Besten en wethouder Pennings onthullen de naam 'Warnsstaete'. Foto: Bernadet te Velthuis

'Warnsstaete' onthuld

Warnsveld - Na een eerst overleg met de gemeente Warnsveld en later met onder andere de gemeente Zutphen is het nieuwste complex van Woningbedrijf Warnsveld onlangs officieel in gebruik genomen.

De heer en mevrouw Besten (bewoners van het nieuwe complex) hebben de gekozen naam bedacht. Zij hebben samen met wethouder mevrouw Pennings de naam 'Warnsstaete' onthuld. Na de officiƫle handeling was er de mogelijkheid om in een drietal verschillende appartementen een kijkje te nemen. De bewoners hiervan ontvingen de gasten met open armen. Door vele belangstellenden is hier dankbaar gebruik van gemaakt. De opening werd afgesloten door de gasten en bewoners een drankje en een hapje aan te bieden.


Vrouwen van Nu Warnsveld

Warnsveld - Op maandag 11 mei houdt Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld haar maandelijkse afdelingsavond in Cultureel Centrum 't Nut. Aanvang:19.30 uur, zaal open 19:00 uur.

Het is alweer de laatste avond van het seizoen. Vrouwencabaretgroep Pandora uit Apeldoorn brengt de voorstelling "Kakelbont". Pandora is een gezelschap vrouwen dat al 23 jaar samen cabaret maakt. De voorstelling Kakelbont is een constante knipoog naar het leven van alledag met hilarische verhaallijnen. Het repertoire is heel herkenbaar met zelfgemaakte teksten en humor en ernst lossen elkaar af. Humor en ernst lossen elkaar af.
Nieuwe dames zijn van harte welkom , zij kunnen zich melden bij een van de dames van het bestuur, die in de zaal aanwezig zijn.