Nico Plette zit al 28 jaar in het vak en heeft inmiddels 6 jaar zijn eigen bedrijf.
Nico Plette zit al 28 jaar in het vak en heeft inmiddels 6 jaar zijn eigen bedrijf.

Nu met aantrekkelijke zomeractie

Plette Installaties van A tot Z

"Sommige mensen denken niet verder dan alleen het plaatsen van een CV ketel en het onderhouden hiervan. Ik wil graag laten weten dat ik veel meer doe dan dat!" Al ruim zes jaar is Plette Installaties een begrip in Zutphen en omgeving. Nico is een veelzijdige man. Voor de installatie van gas, water, elektra, sanitair, riool, onderhoud en het plaatsen van CV ketels, maar ook voor inbraakpreventie bent u bij Plette Installaties aan het juiste adres. Bovendien kunt u voor het verbouwen of plaatsen van keukens, badkamers en inbouwtoiletten ook bij Plette Installaties terecht. Sinds kort heeft hij zich bovendien gespecialiseerd in het reinigen van mechanische ventilatiekanalen.

Vertrouwde vakmensen
Plette Installaties werkt met vertrouwde vakmensen die weten waar zij mee bezig zijn. Nico heeft in de loop der jaren een goed contact met veel van zijn vaste klanten opgebouwd. De zomer is net begonnen en voor veel mensen betekent dat vernieuwing in huis, een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken. Zijn zoon Bjorn van 13 helpt soms mee bij Plette Installaties.

24-uursservice
Nico is graag onderweg, hij geniet van zijn werk. "Je staat direct in contact met mensen. Als er iets niet in orde is, kun je niemand anders dan jezelf de schuld geven. Dan neem je ook de verantwoordelijkheid voor je werk en wil je iets goeds afleveren. Ik probeer een 24-uurs service te kunnen bieden. Klanten kunnen mij dag en nacht telefonisch bereiken. Ja, ook in het weekend als het moet."

Al 28 jaar in het vak
Hij begon als jongetje van 13 als leerling bij zijn buurman, die was elektricien. Hij sloot kermisattracties aan en Nico mocht mee op sleeptouw. Verscheidene opleidingen, diploma's en certificaten volgden. Inmiddels zit hij al 28 jaar in het vak en heeft hij sinds zes jaar zijn eigen bedrijf. Hij werkt voor veel aannemers uit de regio. Voornamelijk particulieren, maar ook gemeentelijke instellingen weten hem tegenwoordig goed te vinden.

Zomeractie
Plette Installaties heeft nu een speciale zomeractie: bij een nieuwe Remeha ketel krijgt u gratis een digitale I-Sense klokthermostaat. Met twee jaar volledige garantie en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. U kunt nog tot en met 31 juli 2015 gebruik maken van deze actie.


Nico Plette
Plette Installaties
Leestensepad 79
7232 AC Warnsveld
T: 0575 - 775612 of 0636115638
E: installatiebedrijf.plette@gmail.com
W: www.pletteinstallaties.nl