Spannende kindervoorstelling 'De kist met de gouden dukaten'.
Spannende kindervoorstelling 'De kist met de gouden dukaten'. Foto: Bernadet te Velthuis

Kindertheater en leuke activiteiten in het Openluchttheater Gorssel

Gorssel - Theatergroep TOP Lochem speelt zondagmiddag 3 mei vanaf 15.00 uur de spannende kindervoorstelling 'De kist met de gouden dukaten' in het Openluchttheater Gorssel. Vanaf 14.00 uur zijn er leuke kinderactiviteiten.

De twee boefjes Slimpie en Dompie lezen in de krant dat de tuinman van freule Clara van Sparrewoude een schat heeft opgegraven in de kasteeltuin. Zij besluiten de schat te gaan stelen. Maar hoe komen ze het kasteel binnen? Slimpie leest in de krant dat de freule een nieuw kamer- en keukenmeisje nodig heeft. Verkleed als twee dames gaan Slimpie en Dompie naar het kasteel.

Win een gouden masker met de dramaquiz

Het valt niet mee om op hoge hakken te lopen. Dompie vergeet zo nu en dan met een hoge stem te praten. Ze doen er van alles aan om de schat te vinden. Maar Maloe, het nichtje van de freule, en de tuinman krijgen de boefjes door. En als het dan ook nog gaat spoken in het kasteel.

Activiteiten
Vanaf 14.00 uur is er al van alles te doen in het theater. Je kan geschminkt worden en je kan met wol een prachtig vriendschapsbandje vilten. Heel toepasselijk, want in het toneelstuk worden de spelers uiteindelijk ook vrienden.

Doe ook mee met de dramaquiz van TheaterErf 't Walle en misschien win je wel een gouden masker!

Gratis toegang
De voorstelling en alle kinderactiviteiten zijn gratis toegankelijk. Neem gerust wat vriendjes mee, en ook ouders en grootouders zullen zich in het mooie theaterpark (met bar) niet vervelen.

Locatie
Het Openluchttheater ligt in de dorpskern van Gorssel op de hoek Molenweg – Esdoornlaan. Auto's graag 300m verderop parkeren bij de Jumbo en 't Trefpunt.

Graag tot ziens op zondag 3 mei!


www.openluchttheatergorssel.nl