Verover ook een plaats op het erepodium.
Verover ook een plaats op het erepodium. Foto: Bernadet te Velthuis

Voorinschrijven van teams, maar ook individueel, kan tot 24 mei

5e Running Center City Hanzeloop

Zutphen - Atletiekvereniging Hanzesport heeft i.s.m. de Stichting Zutphen Sportief, voor de 5de maal een parcours uitgezet door het historische centrum van Zutphen, over verharde fietspaden met prachtige uitzichten over de IJssel en door de vele parken rondom de stad. Ieder jaar komen er weer deelnemers bij, zowel uit de regio, maar ook van ver daarbuiten.

Naast individuele lopen staan er speciaal voor bedrijven, instellingen of verenigingen twee bedrijvenlopen op het programma staan.

Bedrijvenloop
Doe ook mee met uw bedrijventeam en verover een plaats op het erepodium van de 5 km Kab bedrijvenloop (start 13.30 uur) of de 10 km Olympia Uitzendbureau bedrijvenloop (start 14.30 uur).

Doe mee met je bedrijf, vereniging of individueel

Deelname per team van 3 tot 5 personen. Inschrijven van de team(s) kan nog tot en met 24 mei. De deelnemers krijgen naast een individuele herinnering ook een prachtige teamherinnering aan de loop. Voor een gezellige nazit zijn er per team 10 consumptiemunten beschikbaar. Nadere informatie staat vermeld op de website www.hanzesport.nl of is verkrijgbaar via tel: 06-16004494.

Individuele lopen
Naast de bedrijvenlopen kan ook individueel worden deelgenomen.

Er is keuze uit 3 lopen, zo is er de 1 kilometer Aviko Jeugdloop (start 13.00 uur) en de 5 kilometer Jansen & Gal loop (start 13.30 uur). Maar ook de Mazda Lenselink loop van 10 kilometer (start 14.30 uur).

Voorinschrijven
Ook individueel kan men zich nog (voor)inschrijven tot en met 24 mei, of op de dag zelf vanaf 11.30 uur tot 30 minuten voor de start.

Meer informatie
Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar via Jan Rood of via de website.


0570-541809
www.hanzesport.nl