Fragment van een foto van een van de leden van ZOOM-IN, Stefan van Dooremolen.
Fragment van een foto van een van de leden van ZOOM-IN, Stefan van Dooremolen. Foto:

Feestelijke open dag van Fotoclub ZOOM-IN met allerlei activiteiten

Digitale portretfoto als cadeau

Zutphen - Fotoclub ZOOM-IN viert haar vijfjarig jubileum met een open dag. Op zaterdag 25 april zijn er in dat kader allerlei activiteiten rond fotografie in wijkcentrum De Uitwijk.

De komst van de digitale camera heeft van iedereen een fotograaf gemaakt. Toch lukt het niet altijd om de foto zo mooi te krijgen als u zich heeft voorgesteld. Betere foto's maken kunt u -op een speelse manier- leren bij de fotoclub ZOOM-IN.

Instructie avonden
Gevorderde fotografen helpen iedereen op weg, tijdens instructie avonden en vooral ook in de praktijk; tijdens de vele gevarieerde foto-excursies. Uw eenvoudige compact camera, uw spiegelreflex: u wordt er vrolijk van als u ontdekt wat ze allemaal kunnen. Op zaterdag 25 april viert ZOOM-IN haar vijfjarig bestaan, en dat wil de fotoclub graag samen met u doen.

Van scrapbook tot fotokaart
Kom genieten van de foto-expositie met foto's van beginnende en gevorderde leden. Uw foto's in een schoenendoos? Een paar clubleden laten zien wat u voor creatieve dingen kunt doen met foto's – van scrapbook tot fotokaarten maken. Van Zoom-in krijgt u een digitale portretfoto van uzelf en of met uw kind of kleinkind cadeau.

Macrofotografie
Bijzonder is dat u op deze dag kunt zien wat macrofotografie is: het fotograferen van bijvoorbeeld kleine insecten, schelpjes, of details van bloemen. U krijgt ook de unieke kans zelf een macrofoto te laten maken van een klein voorwerp dat u meeneemt. Het leuke is dan dat u de gemaakte foto heel groot weergegeven, op een scherm kunt bewonderen. Kom dus naar deze gezellige dag.

De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur, en vindt plaats in het wijkcentrum De Uitwijk, De Brink 116 in Zutphen. Raakt u enthousiast? U kunt u op deze dag uiteraard opgeven als nieuw lid…welkom bij de fotoclub ZOOM-IN

Bijzonder inkijkje in de macrofotografie

www.zoom-in.nl