Vrijwilligerscentrale faciliteert uitje voor vrijwilligers in samenwerking met gemeente Zutphen

Vrijwilligers gratis naar Theater Sjapoo

Zutphen - Als waardering voor het werk wat vrijwilligers in Zutphen verrichten, vindt op de vrijdagen 1 mei en 8 mei een voorstelling plaats van Theater Sjapoo. Vrijwilligers uit Zutphen mogen hier gratis naartoe.

De Vrijwilligerscentrale faciliteert deze activiteit in samenwerking met de gemeente Zutphen. Op vrijdag 1 mei begint de voorstelling om 19.30 uur, op vrijdag 8 mei om 14.00 uur.
De voorstellingen met de titel Wat een hoed met je doet, vinden plaats in 't Nut in Warnsveld. Inclusief pauze duurt de voorstelling 2,5 uur en gaat over de hectiek van alledag en de dromen die iedere speler heeft wanneer zij hun hoed durven afzetten. Aanmelden is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Dat kan via: vrijwilligerscentrale@perspectiefzutphen.nl (o.v.v Theater Sjapoo) of bellen naar 0575 596 296. Graag de voorkeursdag vermelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 april.

De Vrijwilligerscentrale faciliteert vrijwilligers en organisaties in de gemeente Zutphen onder andere door matching en kennisbevordering. De centrale biedt ondersteuning aan mantelzorgers en heeft diverse diensten voor kwetsbare burgers in de gemeente uitgevoerd door vrijwilligers. Hierbij is een nauwe samenwerking met de sociale wijkteams.


Zutphense teams Roparun

Zutphen - Drie teams uit Zutphen doen mee aan de Roparun. Zij gaan op zaterdag 23 mei van start in Parijs of Hamburg en lopen in twee dagen naar Rotterdam.

In aanloop er naartoe zamelen ze zoveel mogelijk geld in. De opbrengst gaat naar ruim 150 goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Lees meer hierover op de pagina Sport.