De oude eigenaren van Luijendijk geflankeerd door de nieuwe.
De oude eigenaren van Luijendijk geflankeerd door de nieuwe.

Jaap en Anke Luijendijk dragen na 36 jaar
hun hoveniersbedrijf over

Warnsveld - Na ruim 36 jaar vinden Jaap en Anke Luijendijk het tijd om terug te treden en het stokje over te dragen aan hun medewerkers Robert Wijnhoven en Marcel Blom. De beide heren hebben met ingang van 1 januari het bedrijf overgenomen. De overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee.

Onder de naam Hoveniersbedrijf Luijendijk blijven zij het vertrouwde adres voor tuin- of groenvoorziening en garanderen zij de kwaliteit en service die men de afgelopen 36 jaar gewend was.

Ook de bedrijfslocatie, Oude Borculoseweg 3 in Warnsveld, blijft voorlopig ongewijzigd.
Marcel en Robert
Marcel Blom is 22 geleden bij het hoveniersbedrijf gestart als vakantiekracht. In de loop der jaren heeft Marcel alle facetten van het hoveniersvak bij Luijendijk doorlopen. Marcel heeft zich de laatste jaren vooral gericht op het 'groot groen' bij onder andere bedrijven en instellingen, zoals relatiebeheer en leidinggeven aan de medewerkers groenvoorziening. Marcel denkt graag mee om van de tuin een visitekaartje te maken.

Robert Wijnhoven werd 26 jaar geleden gegrepen door het schitterende hoveniersvak en hoveniersbedrijf Luijendijk. Dit enthousiasme heeft hij nooit meer losgelaten.
Ook Robert heeft alle facetten van het hoveniersvak doorlopen en heeft zijn creativiteit kunnen ontwikkelen en kunnen groeien binnen het bedrijf. Robert heeft zich vooral toegelegd op het adviseren, ontwerpen en begeleiden van de tuinaanleg.

Samen met een professioneel team staan zij garant voor vakmanschap.


Hoveniersbedrijf Luijendijk
Oude Borculoseweg 3
7231 PR Warnsveld
0575-431693
info@hoveniers-luijendijk.nl
www.hoveniers-luijendijk.nl