Vorig jaar streek Goan Etten neer op de Zutphense Bleek.
Vorig jaar streek Goan Etten neer op de Zutphense Bleek. Foto:

Gaon Etten bezoekt 6 locaties in de Achterhoek in 2015

Seizoen Gaon Etten 2015 van start gegaan

Zutphen - Van april tot en met oktober trekt Gaon Etten weer door de Achterhoek.

Van Zutphen naar Doetinchem, Via Steenderen naar Groenlo en van Vorden naar Winterswijk. Een echte touer door de Achterhoek. Uiteraard eten we weer regionale streekproducten, bereid door René Klein in een driegangenmenu en krijgt u Achterhoekse wijnen en Achterhoekse bieren te drinken en kunt u genieten van Achterhoeks entertainment.
Vrijdag 24 april strijkt 'Gaon etten' neer in Zutphen
Op 24 april opent Gaon het Etten seizoen in Zutphen. Op een passende en verrassende locatie kunt u weer genieten van lokale dranken en spijzen. Uiteraard gelardeerd met bijzonder entertainment en optredens. Afgelopen jaar is Goan Etten neergestreken onder bij de stadsmuur tegenover het gerechtsgebouw, een plek waar je nooit komt.
Ook 24 april is er weer gekozen voor een plek waar u nog nooit geweest bent en waar u nooit meer zult komen. Nieuwsgierig waar u gaat eten? Kom dan de 24e. De organisatie maakt 48 uur van te voren de exacte locatie bekend.
2014 was een mooi jaar voor Gaon Etten in de Achterhoek
Veel mensen hebben afgelopen jaar weer genoten van het eten, drinken en de diverse optredens. In 2014 was Goan Etten bjivoorbeeld midden in het centrum van Doesburg te vinden, in de werkplaats van een garage in Hengelo, aan de voet van de stadsmuur in Zutphen en tussen Heilige Beelden in Kranenburg.

Tussen de gangen door hebben we genoten van Firma Irma, de troubadour André van Gessel en de prachtige zang van VPSkek in de kerk van Kranenburg.
Steeds meer mensen weten Gaon Etten te vinden en te waarderen. Veel mensen komen samen met familie, vrienden, buren of collega's. Ook de Gaon-diner bon wordt graag als cadeau gegeven.


www.gaon.nl


Voetbal, ambacht, slagers en Koningsdag

Zutphen - Vrijdag 3 april is er weer een nieuwe editie van De Avonden.

het maandelijks culturele café De Avonden, verdiept zich met voetbal, ambacht, slagers en Koningsdag in de populaire cultuur. Alle aspecten van dit fenomeen komen aan bod door diepgaande en/of luchtig gebrachte interviews, live muziek en demonstraties.
Gasten: Erik Nengerman, Pappilon Boddeke, Ambacht 21, B2Atoms, Staantribune, Easy Listening en DJ Edwin Gijssen.
Aanvang: 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur). Entree: 7,50 euro.
Wijnshuistoren, Groenmarkt 40.