De kleuters van CBS Arcadebezochten de nieuwe bloemenzaak RoZus.
De kleuters van CBS Arcadebezochten de nieuwe bloemenzaak RoZus. Foto:

Kinderen CBS Arcade bezoeken nieuwe bloemenzaak in kader van project Groei en Bloei

Bloemenzaak RoZus krijgt kleuterbezoek

Warnsveld - Donderdag 26 maart zijn de kinderen uit groep 1 van CBS Arcade op bezoek geweest bij de nieuw geopende bloemenwinkel "RoZus" op de Dreiumme.

Een van de eigenaressen is de moeder van een leerling uit de eendengroep.
In de afgelopen weken hebben de kleuters gewerkt over het thema "groeien en bloeien". Een bezoekje aan de bloemenwinkel past daar natuurlijk erg goed bij. In de winkel hebben de kinderen gekeken naar het verschil tussen bloemen en planten. Ze hebben gehoord hoe een bloem van het veld in de winkel terechtkomt en mochten achter de toonbank kijken hoe een mandje gevuld werd met lentebloemen.
Onderweg naar school kregen de kinderen een lekker paaseitje om op te eten en een mooi plantje mee voor thuis. Het was erg leuk om deze mooie winkel "RoZus" te bekijken. Bedankt namens de groepen 1 van CBS Arcade te Warnsveld.
Afgelopen dinsdag opende RoZus haar deuren. Wethouder Oege Bosch deed de officiƫle opening. De zusjes Monique Kulman en Wendy Karman zijn hun bloemenwinkel gestart in het voormalige pand van Oxalis. De wethouder prees de zussen met hun doorzettingsvermogen om in deze roerige tijden nog een nieuwe winkel te beginnen. Na afloop werd er nog gezellig en vooral langdurig nageborreld.