De winnaars van de Clubkampioenschappen Jeugd Enkel TC Welgelegen.
De winnaars van de Clubkampioenschappen Jeugd Enkel TC Welgelegen. Foto: Bernadet te Velthuis

Tennisvereniging TC Welgelegen Warnsveld

Clubkampioenschappen Jeugd Enkel 2015

Warnsveld - In de week van 16 t/m 22 maart was het op de tennisbanen van TC Welgelegen gezellig druk. In samenwerking met T.V 't Braamveld werden er de Warnsveldse Jeugdkampioenschappen enkel gehouden. Tientallen jongens en meisjes probeerden, op sportieve wijze, van elkaar te winnen waarbij ze het elkaar soms behoorlijk lastig maakten.

Dit toernooi aan het begin van het nieuwe seizoen geeft de jeugdspelers de mogelijkheid alvast weer wat wedstrijdervaring op te doen. Vanaf begin april begint het competitieseizoen voor jeugdspelers vanaf +/- tien jaar die op de woensdagen of zondagen de strijd aan gaan met diverse clubs in de omgeving.
Door de invoering van de 'rode' en 'oranje' competitie is het ook voor de nog jonge spelers mogelijk om met aangepaste ballen en veldgrootte toch 'echte' wedstrijden te spelen. Dit gebeurt op de eerste zondag van de maand. Ook tijdens deze clubkampioenschappen waren de allerkleinsten van de partij die daarvoor beloond werden met een medaille. Voor de overige categorieën moesten er meerdere partijen gespeeld én gewonnen worden om op de zonnige finaledag een prijs in ontvangst te mogen nemen. Meer informatie zie website.


www.tc-welgelegen.nl