De jeugdleden wilden graag op de foto met toptennisser Sjeng Schalken.
De jeugdleden wilden graag op de foto met toptennisser Sjeng Schalken. Foto: Bernadet te Velthuis

Diverse activiteiten bij TC Welgelegen ter ere van het 35-jarig jubileum

Clinic door Sjeng Schalken groot succes

Warnsveld - Op vrijdag 27 maart 2015 was het precies 35 jaar geleden dat tennisclub TC Welgelegen aan de Lage Weide in Warnsveld is opgericht. Dit 35-jarig jubileum is groots gevierd op de vrijdag en zaterdag met diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder blacklight tennis en een clinic door Sjeng Schalken.

Voor de jeugdleden waren er op de vrijdagmiddag en -avond leuke (sportieve) activiteiten georganiseerd, zoals een 'welgelegen-bioscoop' mét popcornmachine, een heus blacklight tennistoernooi en muziek door dj Marvin.
De volgende ochtend hebben maar liefst 70 (!) jeugdleden deelgenomen aan een zeskamp, waarbij ze als prijs deelname aan de clinic van voormalig toptennisser Sjeng Schalken konden winnen. Het plezier straalde van de gezichten van de jeugd en wat waren ze onvermoeibaar!

Bij binnenkomst van Sjeng Schalken stonden de kinderen, en volwassenen ook, te trappelen voor een handtekening en een praatje. Daar was gelukkig tijd genoeg voor omdat er gewacht moest worden op een passerende regenbui. Zowel jeugd- als seniorleden hebben vervolgens kunnen genieten van de clinic, al was het af en toe afzien voor sommigen.

Tijdens de clinic was er al een hoop aanloop, waardoor een gezellige drukte ontstond op het tennispark. Aanwezigen konden vervolgens twee demonstratiepartijen aanschouwen, met als klapper een wedstrijd tegen de tennistrainer van Welgelegen.
Alhoewel de trainer enkele mooie punten maakte, ging Sjeng Schalken er uiteraard met de winst vandoor.

De aansluitende receptie was goed bezocht, met onder andere enkele grondleggers van de vereniging.

Het jubileumweekend is tot slot op de zaterdagavond swingend afgesloten met een groots jubileumfeest.
Het jubileum van deze gezellige en nog steeds groeiende vereniging is daarmee door alle leden goed gevierd. Kijk voor meer informatie op de website.

70 jeugdleden streden om prijs zeskamp: de clinic

tc-welgelegen.nl