Een van de deelnemende groepen tijdens het avondprogramma.
Een van de deelnemende groepen tijdens het avondprogramma. Foto:

Groot dansfestijn georganiseerd door WSV met dansers in leeftijden vanaf 3 jaar

Dance Rhythm 2015 groot succes

Zutphen - Afgelopen zaterdag middag en -avond werd er in de Hanzehal in Zutphen het jaarlijkse dansfestijn Dance Rhythm georganiseerd door WSV.

In de middag waren de jongste dansers aan de beurt om te laten zien wat ze afgelopen jaar hebben ingestudeerd. In de leeftijd van 3,5 jaar werden onder andere de Bijen gepresenteerd. Verder tot de leeftijd van 11 jaar werden diverse dansen gedaan in de streetdance en jazzdance. Het middagprogramma werd gevuld door groepen uit Gorssel, Hoog Keppel, Ugchelen, Ruurlo en uiteraard WSV. De tribunes waren dan ook helemaal vol met bijna 500 belangstellenden.

Het avondprogramma was ook voor streetdance, jazzdance en showdance maar dan vooral de oudere jeugd en een aantal groepen waar volwassenen ook een perfecte dans lieten zien. Ook hier waren er dansgroepen uit de hele regio op af gekomen. Vanuit Kampen, Apeldoorn, Ruurlo, Deventer, Gorssel en Warnsveld lieten ze zien waar ze goed in zijn: dansen. Het hoogtepunt was een optreden van twee dansers van WSV; Joost en Laura. Luid en lang applaus viel hun ten deel. Ook hier volle tribunes en luid applaus na ieder optreden. Licht en muziek werden mooi gecombineerd door Fade Out. Het was een succesvolle dag waar met veel plezier en gezelligheid op teruggekeken kan worden.