Belangstellenden kunnen vrijblijvend komen kennismaken met de golfsport.
Belangstellenden kunnen vrijblijvend komen kennismaken met de golfsport. Foto: Bernadet te Velthuis

Bekijk de wedstrijdbanen en faciliteiten
tijdens Open Dag Golfclub 't Zelle

Hengelo – Ook dit voorjaar stelt Golfclub 't Zelle haar prachtige wedstrijdbanen en faciliteiten ter beschikking tijdens de open dag op maandag 6 april 2015.

Gratis proefles en speciale aanbiedingen
Belangstellenden van jong tot oud, kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur onder begeleiding van professionals, vrijblijvend kennis maken met de golfsport door het volgen van een gratis proefles en een ronde op de kleine baan. Het leuke van golf is dat iedereen met iedereen 'de baan in' kan. Zo komt golfen ineens dichtbij!!

Wedstrijdbaan en lidmaatschapsvormen
In het bezit van een EGA-handicap maar nog niet kennis gemaakt met één van de mooiste, tevens uitdagendste wedstrijdbaan van de Achterhoek? Kom dan eens spelen Daarna informeren de begeleiders u graag over de aanbiedingen en lidmaatschapsvormen die de golfclub rijk is. Uniek in de Achterhoek is het 9-holes lidmaatschap. Aanmelden kan via info@gczelle.nl. De eerste flight start om 12.30 uur.

Deelname Nationale Sportweek van 18 t/m 25 april
Ook bent u van harte welkom tijdens een van de clinics in de nationale sportweek op 21 of 22 april van 18.00 uur tot 20.00 uur. Enthousiast? Kom kennis maken met de golfsport tijdens de Tweede Paasdag of in de nationale sportweek.

Op de website www.gczelle.nl vindt u alle informatie.