Afbeelding
Foto:

Clubkampioenschappen Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen

Eddie Brinkman Regiokampioen

Gorssel/Zutphen - Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen heeft een regiokampioen in haar midden. Eddie Brinkman is tijdens de regiokampioenschappen op 14 februari jl. regiokampioen van Gelderland/Flevoland geworden in het M-springen met Enorm B. Met deze prestatie heeft hij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 28 maart Deze worden gehouden in het KNHS centrum in Ermelo.

Een dag na deze Nationale Kampioenschappen, zondag 29 maart, houdt rijvereniging en ponyclub Gorssel-Zutphen haar jaarlijkse clubkampioenschappen op haar verenigingsterrein rondom haar Rijhal "De Dam" op de grens Eefde/Zutphen. Je kunt ons bereiken via de Damlaan en vanuit Zutphen via het Oostveensepad.

Er zal gestreden worden om het clubkampioenschap en de dressuurbokaal 2015. Clubkampioen wordt de ruiter/amazone die na de dressuurproef en het springparcours als beste uit de bus komt. De dressuurbokaal gaat naar de beste dressuurcombinatie. Er wordt in twee ringen dressuur gereden en de winnaars van beide ringen moetennog een keer tegen elkaar rijden. Degene die dan de hoogste punten behaalt wint de dressuurbokaal.
De wedstrijd begint om 9.30 uur met de dressuur en 's middags vanaf ongeveer 13.30 uur zal er gesprongen worden.