Gitaardocent Frank Ong-alok treedt wekelijks op met Hakim.
Gitaardocent Frank Ong-alok treedt wekelijks op met Hakim. Foto:

Frank heeft een programma ontwikkeld na één les al één of twee liedjes te kunnen spelen

Gratis gitaarworkshop voor beginners

Zutphen - De in Zutphen woonachtige gitarist Frank Ong-Alok geeft in Manzara twee gratis workshops voor beginners.

Frank is afgestudeerd als klassiek gitarist aan het Rotterdams conservatorium. Na zijn studie heeft hij zich vooral toegelegd op andere stijlen dan klassiek en heeft veel eigen werk geschreven voor zijn groep Flower to the People waarmee hij reeds vijf cd's opnam. Verder treedt hij wekelijks op in heel Nederland met Sesamstraat icoon Hakim als vaste begeleider en medespeler.
Zijn passie voor de akoestische gitaar hoort men terug in zijn composities, allemaal vanuit de gitaar geschreven. Met een lichte voorkeur voor Latin en jazz heeft hij zich een eigen herkenbare stijl aangemeten. Frank geeft al vele jaren gitaarles aan jong en oud.
Iedereen die eens gitaar wil spelen is welkom tijdens de workshops. Frank heeft een speciaal programma ontwikkeld om ook al heeft iemand nog nooit een noot gespeeld om na één les al één of twee liedjes te kunnen spelen.
Dus haal die stoffige gitaar van zolder en neem hem mee naar de workshops op zondag 12 april om 14.00 uur en op vrijdag 17 april om 19.30 uur bij Manzara aan de Spittaalstraat 43 te Zutphen. De workshops duren anderhalf uur. Een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar tijdens de workshops. Gitaren zijn overigens aanwezig indien men er nog geen heeft. Info en aanmelden: via 0644404952.