Veel campers te zien op de Open Dagen.
Veel campers te zien op de Open Dagen. Foto: PR

28 en 29 maart feestelijke opening met campers in veel verschillende uitvoeringen

Open Dagen Oortgiese Campers Baak

Baak - Oortgiese campers uit Baak heeft op 28 en 29 maart weer feestelijke open dagen. Het mooie weer komt er weer aan dus de camperkriebels komen ook weer naar boven. Diverse modellen, zoals integraalcampers, halfintegralen, buscampers en alkoofcampers, bieden voor iedereen wat wils. Zowel voor verkoop als verhuur zijn er diverse aanbiedingen. Daarnaast is er volop informatie over de mogelijkheden voor onderhoud/APK, schadeherstelmontage van accessoires.

Wat betreft de doelgroep word vaak gedacht dat alleen 50+ers met de camper op pad gaan. Maar bij Oortgiese zien ze een duidelijke groei in andere leeftijdsgroepen. Janno en Joost eigenaren van Oortgiese campers: "Wij zien steeds meer gezinnen met jonge kinderen maar ook jonge stellen die de vrijheid van de camper als een grote plus ervaren".
De verhuurvloot van 2015 is flink uitgebreid met onder andere een aantal integraalcampers. Deze campers kenmerken zich door de enorme ruimtebeleving en luxe uitrusting. Het doel is om ieder seizoen de verhuurvloot compleet te vernieuwen, zodat er ieder jaar weer de meest actuele verhuurcampers aangeboden kunnen worden. De campers die een aantal maanden in de verhuur hebben gezeten worden in het najaar voor verkoop aangeboden. "Het voordeel van onze ex-verhuurcampers is dat je een zo goed als nieuwe camper koopt voor een tweedehands prijs." Dit seizoen starten Janno en Joost met 22 campers. "Een behoorlijke uitdaging met zijn tweeën maar gelukkig hebben we goede hulptroepen die bij kunnen springen. Uiteraard blijft het prioriteit dat we de tijd kunnen nemen voor onze klanten en persoonlijk advies kunnen geven. We ervaren dat onze klanten dit erg waarderen."
Iedereen is van harte welkom op zaterdag en zondag 28 en 29 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Alle campers zijn open voor bezichtiging. Uiteraard staat er een kopje koffie voor u klaar aan de Broekstraat 11a in Baak. Voor vragen kunt u bellen naar 06 3010 1122. Voor meer informati: www.oortgiese-campers.nl