Nieuw dit jaar is het Pathfinder-feest voor de hele familie in het Vogelpark

Vier Koningsdag in Zutphen

Zutphen - Van de IJsselkade tot het Vogelpark: in de hele binnenstad wordt
Koningsdag op maandag 27 april feestelijk gevierd.

Nieuw dit jaar is het Pathfinder-feest voor de hele familie in het Vogelpark. Zin in iets spectaculairs? Waaghalzen kunnen een tandemsprong maken met een parachute. Een unieke kans om Zutphen van bovenaf te zien. Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer heerlijk struinen over de traditionele kleedjesmarkt op de Nieuwstad en genieten van live muziek op diverse plekken in de binnenstad. Ook klinkt het Wijnhuiscarillon.

Kids kunnen hun hart ophalen op de Zaadmarkt. Daar worden alle kinderactiviteiten gecentreerd; van springkussens tot touwtrekken en van steltlopen tot ballengooien. De organisatie hiervan is in handen van de YMCA Zutphen-Warnsveld. Kinderen die dat willen, kunnen meedoen aan de prinsen- en prinsessenverkiezing. Op de Zaadmarkt staat ook een kinderpodium. De Pancake Saloon maakt het compleet.

Geïnteresseerden voor de kleedjesmarkt en de tandemsprong kunnen zich aanmelden via de site. Het programma is te vinden op www.koningsdag-zutphen.nl. Koningsdag Zutphen is ook te volgen via Facebook.com (koningsdagzutphen) en Twitter (@KoningsdagZtphn).