Een van de winnende teams van BC Eefde.
Een van de winnende teams van BC Eefde. Foto:

Jeugd 1 en 2 BC Eefde Kampioen, jeugd 3 eindigt op de tweede plaats

Eefde badmintont zich naar overwinning

Eefde - Afgelopen zondag zijn twee van de drie jeugdteams van badmintonclub Eefde kampioen geworden.

Jeugd 1 bestaat uit Thijs Westhof, Gijs Veneman, Daan Veneman en Floris Steenbreker heeft gespeeld in de klasse tot 15 jaar. Ze hebben dit seizoen alle wedstrijden weten te winnen. De laatste wedstrijd was wel de spannendste. Met maar liefst vijf 3-setters hebben ze het vele publiek goed weten te vermaken. Uiteindelijk hebben ze na een zware strijd met 6-2 gewonnen.
Jeugd 2 met Maarten Westhof, Michiel Boere, Sieb Veneman, Rick Westhof en Tije de Greef en heeft gespeeld in de klasse tot 13 jaar. Ook dit team heeft het afgelopen seizoen alle wedstrijden gewonnen. De laatste wedstrijd wonnen ze al met 7-1 ook nu wonnen ze dik met maar liefs 19 punten meer dan de nummer 2.
Jeugd 3 met Jelmer Enserink, Stijn Bonekamp, Sybren Enserink en Isabelle Bos. Dit team heeft gespeeld in de opstapcompetitie. Ze begonnen wat onzeker aan de competitie maar de twijfel zijn ze kwijt. Ze hebben maar twee wedstrijden verloren en hebben er vaak erg spannende wedstrijden van gemaakt. Met een mooie tweede plaats, al met al een zeer geslaagd seizoen en klaar voor het echte werk het komende seizoen.
Na afloop van de wedstrijden hebben alle kinderen een medaille gekregen en hebben ze heerlijk gesmuld van een fantastische taart en heerlijke patat.