Glasvezeladviseurs, aannemers en monteurs als klankbord voor vragen

Inloopavond over glasvezel

Warsnveld/Leesten - Het bedrijf Reggefiber is bezig met de aanleg van glasvezel. In Warnsveld zijn de graafwerkzaamheden onlangs gestart en in Leesten-West ligt er al 240 kilometer glasvezel in de grond.

Ruim 500 woningen in de wijk Leesten-Oost hebben al een glasvezelaansluitpunt in de woning. Speciaal voor alle inwoners organiseert Reggefiber twee inloopavonden. Hier zijn de glasvezeladviseurs, aannemer en monteurs aanwezig. Op maandagavond 2 maart (van 19.00 tot 21.00 uur) is Reggefiber aanwezig in Wijkcentrum De Mene en op dinsdagavond 3 maart in 't Warnshuus, tussen 19.00 en 21.00 uur. De aannemer vertelt alles over de aanleg van glasvezel, lost eventuele klachten op en geeft inzicht in de planning van de glasvezelaansluiting. Een monteur demonstreert hoe de huidige apparatuur voor internet, tv en telefonie in de woning kan worden aangesloten. En de glasvezeladviseurs geven advies op maat. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert Reggefiber de inwoners enkele dagen van te voren. Ook kan men voor alle vragen over glasvezel, eventuele klachten over de aanleg en het afsluiten van een glasvezelabonnement terecht in de glasvezelinformatiepunten op winkelcentrum Dreiumme en winkelcentrum Leesten. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op de site.

Reggefiber heeft de ambitie zoveel mogelijk huishoudens in Nederland aan te sluiten op glasvezel. Sinds de oprichting in 2005 richt het bedrijf zich op de aanleg en het beheer van een open glasvezelnetwerk. Reggefiber is in 220 gemeenten actief en op dit moment zijn meer dan 2 miljoen huishoudens in Nederland aangesloten op het netwerk van de toekomst, dat zich iedere dag verder uitbreidt.


www.eindelijkglasvezel.nl/zutphen