Toptennisser Sjeng Schalken zal een clinic verzorgen in het jubileumweekend.
Toptennisser Sjeng Schalken zal een clinic verzorgen in het jubileumweekend. Foto:

Tennisclub TC Welgelegen viert 35-jarig bestaan en viert dat met clinic toptenniser

Sjeng Schalken komt naar Warnsveld

Warnsveld - Op 27 maart 2015 is het precies 35 jaar geleden dat tennisclub TC Welgelegen aan de Lage Weide in Warnsveld is opgericht. TC Welgelegen is al vanaf het begin een gezellige vereniging met een nog steeds groeiend ledenaantal. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart viert de club het 35-jarig bestaan met zowel leden als niet-leden. Voormalig toptennisser Sjeng Schalken verzorgt een clinic en hij speelt een demonstratiepartij. Lizzy Ossevoort, finalist van The Voice of Holland, treedt op tijdens de receptie.

De jeugdleden kunnen op de vrijdagmiddag en -avond deelnemen aan diverse (sportieve) activiteiten, zoals een black-light tennistoernooi. De volgende ochtend doen alle jeugdleden mee aan een zeskamp. Hierbij is niet zomaar een prijs te winnen: de winnaars mogen namelijk meedoen aan de clinic van voormalig toptennisser Sjeng Schalken. Deze clinic start om 13.00 uur. Inschrijving voor de clinic staat open voor alle leden waarna plekken worden verloot.

Op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur zijn genodigden, leden en niet-leden welkom op de receptie om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de tennisvereniging. Sjeng Schalken speelt rond 15.15 uur, dus tijdens de receptie, een demonstratiepartij tegen onder meer de tennistrainer van TC Welgelegen. De muziek tijdens de receptie wordt verzorgd door The Voice of Holland-finalist Lizzy Ossevoort.

Het jubileumweekend wordt op zaterdagavond afgesloten met een jubileumfeest voor leden en genodigden van de vereniging. Een feest voor alle mensen die ervoor zorgen dat onze vereniging gezond is, gezellig is en blijft groeien.

Voor vragen over dit jubileumweekend of algemeen over de tennisvereniging, kan men mailen naar feestcommissie@tc-welgelegen.nl.


www.tc-welgelegen.nl

TVOH-finalist Lizzy Ossevoort treedt op