De deelnemer uit Boer zoekt Vrouw samen met zijn partner Dycke.
De deelnemer uit Boer zoekt Vrouw samen met zijn partner Dycke. Foto:

Boer Jos vertelt openhartig over zijn liefdesleven in zijn onlangs uitgegeven boek.

Boer Jos signeert bij Boek & Co

Warnsveld - Jos Sloot, bij hele volksstammen beter bekend als Boer Jos uit het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw, komt vrijdag 20 februari naar Warnsveld.

Hij komt voor een Meet & Greet-sessie met het publiek om zijn nieuwste boek te presenteren en te signeren. Boer Jos, de dood of de gladiolen ligt vanaf deze week in de winkels. Boer Jos, afkomstig uit Steenderen is een van de flamboyante agrariƫrs uit het tv-programma van Yvon Jaspers. Het populaire programma deed anders vermoeden maar niet alles ging de afgelopen jaren over rozen. Zo kreeg Jos bijna last van een burn-out en leverde het samenvoegen van zijn gezin met dat van Dycke de nodige spanningen op. Daarover schrijft hij openhartig in zijn nieuwe boek dat vorige week is gepresenteerd in Hummelo. Boer Jos is vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.30 uur te gast bij boekhandel Boek & Co op het winkelcentrum Dreiumme 55.


Warnsveld 1940-1945

Warnsveld - Misschien bent u de afgelopen weken langs geweest bij het spreekuur van de Dorpsraad in het Warnshuus.

En wat zag u? Een grote groep mensen aan tafel. U dacht misschien: "Ze zijn aan het vergaderen, ik kom een volgende keer wel", en u ging weer weg. Maar als u voortaan even zou willen wachten, dan komt er zeker iemand naar u toe om u te woord te staan. De Dorpsraad is namelijk nog druk bezig met de laatste zaken voor het boek: Warnsveld 1940-1945, Herinneringen aan oorlog en bevrijding dat 20 maart officieel gepresenteerd wordt. De Dorpsraad hoopt op uw begrip en ziet u graag weer eens bij het spreekuur verschijnen.


Creatieve middag

Warnsveld - Ilse Roos, Marleen Hulsbos, Andrea Drost en Dicky van der Hoeve verzorgen op 24 en 26 februari een creatieve Workshop voor jong en oud.

Kom samen met uw zoon, dochter of kleinkinderen naar de creatieve middag in 't Wanshuus, Dreiumme 43. Er wordt gewerkt met papier, ponsen, stempels en er zijn kralen in overvloed om armbandjes mee te maken. Ook is er de mogelijkheid om een tas met een sleutelhanger of badge te maken. De kosten voor de workshop bedragen 5 euro. Meer info via: 0575522796.


www.warnshuus.nl