De organisatievan Ladies First.
De organisatievan Ladies First. Foto: Bernadet te Velthuis

Ook aan de mannen en kinderen is gedacht

Ladies First evenement in Kulturhus het Dorpscentrum Vorden

Vorden – Op koopzondag 29 maart is het dan zover: de allereerste Ladies First in Kulturhus 't Dorpscentrum Vorden. Een dag waarop ondernemers uit Vorden e.o. zich kunnen presenteren en het publiek op allerlei manieren in de watten wordt gelegd. En wie denkt dat het alleen voor vrouwen is, heeft het mis. Ook voor de heren en kinderen valt er van alles te beleven.

Vanaf 12.30 tot 18.30 uur is iedereen van harte welkom en om 13.00 vindt de officiële opening plaats. De toegang is gratis en u kunt de gehele middag genieten van optredens van een groep vocale dames, die tevens weten wat entertainen is en er een beleving van zullen maken. Verder kunt u om 14.00 uur en om 16.30 uur inspiratie opdoen met de modeflitsen (korte modeshows) van Vordense modezaken en zullen verschillende voorjaarspresentaties de lentekriebels doen aanwakkeren.

In alle zalen van het Kulturhus zullen activiteiten en stands te vinden zijn. De Raadzaal zal in het teken staan van het thema 'Living', denk aan: brocante, servies, beelden, schilderijen, tafellinnen, tuinadvies en zelfs reisadvies.
De Deldenzaal (boven) staat in het teken van Verzorging & Wellness, met massage, manicure en pedicure en in de grote zaal vind u alles op het gebied van Mode & Beauty. Kleding, sieraden, edelsmid, haarwerken, hoeden, schoenen, kleuradvies, lingerie, chique jurken, maar bijvoorbeeld ook sport- en regenkleding en nog veel meer! Ook de inwendige mens hoeft niets te kort te komen, bij de bar zijn volop hapjes en drankjes verkrijgbaar (tegen betaling). Verder vindt er een high-tea workshop en een wijnproeverij plaats (workshop en proeverij tegen een kleine vergoeding).
De Soos, voorheen 't Stampertje, zal het domein van de mannen zijn en tevens is er een ruimte ingericht waar de kinderen zich kunnen vermaken en een film kunnen kijken zodat u lekker de tijd kunt nemen om rond te lopen. Tevens zijn de winkels op zondag 29 maart geopend vanwege koopzondag.


Info: zie Facebook 'Ladies First in Vorden'