Gemotiveerde WSV Dames 1 winnen met 4-0 van de Kampense ploeg Reflex

Warnsveld - Reflex uit Kampen had de eer zaterdag tegen het gemotiveerde WSV 1 te mogen spelen. De Kampense ploeg een goede middenmoter kon in de 1e set goed bijblijven 25-21. In de 2e set draaiden de Warnsveldse dames de gaskraan stevig open en had Reflex het bijzonder moeilijk 25-12. In de 3e en de vierde set lieten de WSV dames de teugels wat vieren wat bijna fatale gevolgen zou hebben. Op tijd keerde het gedreven spel terug en bogen de WSV dames de setstanden naar 25-23 en nog eens 25-23 daarmee zat de 4-0 in de knip.

Heren 1 liet zich de kaas van het brood eten in de wedstrijd tegen Webton 2. De bezoekers gingen in de 1e set goed van start met 21-25. Hoe de Warnsveldse mannen het ook probeerden, Webton bleef het initiatief houden ook in de 2e set 15-25. In de 3e set werd het een complete walk over met 9-25. Met de winst in de 4e set voor WSV met 20-25 en de 1-3 winst voor Webton keren de donkere tijden voor de WSV mannen weer terug.

Dames 2 deed het goed tegen Grol 1. De thuisploeg begon met stevig volleybal in de 1e set 25-17. Grol deed in de 2e set aardig mee en bleef het de thuisploeg moeilijk maken, met 25-20 was er de winst voor WSV. In de derde set had Grol niet veel te vertellen en rolden de dames over Grol heen 25-11. De kroon op het werk werd gezet in de 4e set die met degelijk spel in winst werd omgezet 25-18. Een zeer verdienstelijke 4-0.

Heren 3 liet er in de wedstrijd tegen KSH ook geen gras over groeien. In de 1e set was het nog even aftasten met 25-17. In de 2e set kwam KSH er niet meer aan te pas getuige de 25-6. Het werd in de 3e set een eenzijdige vertoning met 25-4. De 4e set werd op het nippertje gewonnen met 25-23, de 4-0 was daarmee een feit. Complimenten voor KSH dat met een gehavend team door blessures toch was gekomen met 5 invallers.

Meisjes B 1 had het tegen Bovo B 1 moeilijk. De thuisploeg zette direct de trend in de 1e set met 25-8. In de 2e set kwam WSV aardig bij echter met 25-17 was het zo maar 2-0. Hoe de WSV meisjes het ook probeerden Bovo bleef de betere ook in de 3e set 25-14. Het kwam in de vierde set diep uit de tenen bij WSV dat met enorme inzet toch de 4e set in winst omzette 22-25. De winst bleef in Aalten met 3-1.

Meisjes C 1 had de handen vol aan het goed spelende Krekkers. Het werd in de 1e set een dubbeltje op zijn kant 25-23. Toen ook de 2e set in winst was geëindigd met 25-21 zag het er ineens heel zonnig uit. De bezoekers namen met 20-25 de 3e set tot zich. In de 4e set werden de WSV meisjes overspeeld met 12-25 en werd een 5e set noodzakelijk. In een bijzonder spannende set trok Krekkers aan het langste eind met 13-15 en ging met de 2-3 naar huis.

Ook de WSV meisjes laten zien wat winnen is

Meisjes A 2 speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen Hevo. De WSV meisjes waren in de 1e set wat sterker met 22-25. Ook in de 2e set bleef het team goed spelen en waren ze met 19-25 de betere. In de 3e set rolde de WSV trein op snelheid door de Heinose sporthal met 11-25. Hevo was op een setwinstje gebrand en in de 4e set werd het 26-24, een goede 1-3 overwinning.

MINI : Orion 1 – WSV 1. Een prachtige overwinning voor de WSV meisjes met 2-4. Gemini 2 was net wat beter dan WSV 2, 3-1 voor de thuisploeg. WSV 1 rolde over DVO 1 heen met forse cijfers 6-2. Recreanten : Mix team was gastvrouw/gastheer voor het bezoekende Terwolde, dat er in de 1e set als een streep vandoor ging 12-15. In de 2e set kwam de WSV ploeg goed terug met 25-19. In de derde set werd het toch nog spannend met 25-22. De 2-1 was zeer verdiend.