Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Einde Grote Sinterklaasfeest Zutphen

Zutphen - De organisatoren van het Grote Sinterklaasfeest dat de afgelopen vijf jaar plaatshad in de Buitensociëteit, stoppen ermee. Het duo heeft met veel plezier het jaarlijkse kinderfeest georganiseerd maar heeft nu andere carrièreplannen.

Rick Vreeman en Anoek van der Weijden blijven zich bezighouden met activiteiten voor kinderen in het hele land maar richten zich ook op andere werkzaamheden. Rick is bezig met een interactief platform voor tentfeesten door het hele land maar blijft ook in de sinterklaasperiode in zijn rol als Piet Riko actief tijdens het kinderfeest. Anoek wil zich weer meer bezighouden met haar vaste baan. Meer dan 100 vrijwilligers waren de afgelopen vijf jaar betrokken bij het sinterklaasfeest waarbij ook goede doelen als Energy4All, Twinklestars en de kinderboerderij mee werden gesteund.

Erik Nengerman van Erik Evenementen heeft al aangegeven dat hij het Sinterklaasfeest zou willen voortzetten. Nengerman heeft evenementen als Live at the Brons, Zutphen speelt in de Stadsbrouwerij en Livestyle en trouwbeurs op Bronsbergen georganiseerd en gaat zich dit jaar ook bezighouden met Koningsdag in Zutphen. Ook is hij bandlid van de Zwarte Pietenband, die ieder jaar op het Grote Sinterklaasfeest optrad.