De Adviescommissie Wonen Zutphen-Warnsveld zoekt nog (bestuurs)leden

Zutphen - Onlangs berichtte deze krant dat de Adviescommissie Wonen in Zutphen-Warnsveld een doorstart ging maken. Inmiddels heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Bent u aan het begin van dit nieuwe jaar op zoek naar boeiend en leerzaam vrijwilligerswerk? Meldt u dan aan en kom naar de introductiebijeenkomst op 3 februari.

Voor deze commissie, die bestaat uit vrijwilligers, is VACpunt Wonen nog op zoek naar (bestuurs)leden. Bent u geïnteresseerd in bouwen en wonen en bent u minstens één dagdeel in de week beschikbaar?

Vindt u het leuk om samen met andere inwoners van Zutphen en Warnsveld te werken aan betere woningen en een prettige leefomgeving? En om te netwerken met gemeente, corporaties en andere partijen die betrokken zijn bij het wonen en leven in uw gemeente? Meldt u dan nu aan bij VACpunt Wonen, de overkoepelende organisatie van de Adviescommissies Wonen.

De tweede bijeenkomst van de commissie staat gepland op 3 februari van 10.00 tot 11.30 uur. Wilt u vrijblijvend kennismaken met het VAC-werk? Meldt u dan aan voor deze bijeenkomst via tel: (030) 261 04 75 of mail naar info@vacpuntwonen.nl.


www.vacpuntwonen.nl.