Hans Bosveld voor Gewo Ambachtelijk Timmerbedrijf waar  het BrederdanbouW Event gehouden wordt. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau.
Hans Bosveld voor Gewo Ambachtelijk Timmerbedrijf waar het BrederdanbouW Event gehouden wordt. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau. Foto: Bernadet te Velthuis

BrederdanbouW Event inspireert iedereen met verbouwplannen

Zutphen - Wie plannen heeft om te verbouwen kan zich laten adviseren op een nieuw evenement in Zutphen. Op zaterdag 31 januari van 10.00 tot 16.00 uur houdt aannemersbedrijf BrederdanbouW het gelijknamige event, samen met andere vakbedrijven uit de regio. Ook de afdeling bouw- en woningtoezicht van de gemeente Zutphen is aanwezig. Als locatie voor dit evenement is gekozen voor de werkplaats van Gewo Ambachtelijk Timmerbedrijf op bedrijventerrein De Revelhorst in Zutphen.

Het idee voor deze dag komt van aannemer Hans Bosveld van BrederdanbouW, die hiervoor samenwerkt met zijn vaste (bouw)partners Gewo Ambachtelijk Timmerbedrijf, Stukadoor R. de Greef, Interieurarchitect a-LEX, Schilder Hans Sieben, Installateur Reerink, Ict en domotica Q-Mation, Hovenier De Vier Seizoenen en Kleingrondverzet Donderwinkel. Samen willen zij mensen laten kennismaken met een heldere calculatie, bouwmethoden, materialen, mogelijkheden en alles wat er bij een verbouwing komt kijken. De gemeente Zutphen verstrekt tijdens deze dag informatie over de laatste regelgeving rondom uit- en aanbouwen van een woning.

Een van de nieuwe bouwmethoden die zeker aandacht krijgt op het event is de zogenaamde schroeffundering een voordelige methode voor de bouw van een uitbouw of schuur. Ook komen interessante bouwmaterialen zoals houtvezel-, cellulose-isolatie en Tonzon Vloerisolatie aan bod.

Het voorjaar is vaak het moment waarop mensen gaan nadenken over aanpassingen aan hun woning. "Tegen de tijd dat de plannen serieus worden is het vaak al zomer. Met dit event wil ik de bezoekers nu al informeren, zodat ze tijdig offertes kunnen aanvragen en misschien voor de zomer al van hun uit- of aangebouwde woning kunnen genieten ", aldus Bosveld. Het evenement is gratis toegankelijk. De koffie staat klaar en voor kinderopvang wordt gezorgd.


www.brederdanbouw.nl/event en www.brederdanbouw.nl