Afbeelding
Foto:

Ruiters naar regiokampioenschappen

Zutphen - Drie leden van de Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen hebben zich geplaatst voor de indoor regiokampioenschappen van Gelderland en Flevoland.

Aanstaande zaterdag, 24 januari gaat Vivian Schiphorst in Scherpenzeel van start met haar twee pony's Special Spirit en Miss Morning Quality. Vivian heeft zich geselecteerd in de dressuur klasse L1, categorie A/B en klasse B, categorie C. Ook doet ze mee aan de indoor kampioenschappen springen, op 7 februari in Wezep. Ze komt uit in de klasse L1, categorie B, samen met haar pony Special Spirit. Ook Silke Memelink doet mee aan de indoor kampioenschappen (klasse B, categorie D/E). Herman Lammers en Carine Brinkman staan op de reservelijst, wat inhoudt dat ze mogen starten wanneer er ponycombinaties uitvallen. Lammers komt dan uit met Smokey en Brinkman berijdt op Karim. Aan de regiokampioenschappen indoor springen voor paarden in de klasse M, gaat Eddy Brinkman met zijn paard Enorm B uitkomen. De wedstrijden zijn op 14 februari. Met zijn paard Frans B is Brinkman reserve in de klasse L.

Rijvereniging en Ponyclub Gorssel-Zutphen is aangesloten bij de kring Berkel-IJssel, een vereniging van regionale clubs die samen regiowedstrijden organiseert. De rijvereniging geeft zowel lessen aan recreanten als aan wedstrijdruiters. Ook is er een 40+ lesavond.


http://www.gorssel-zutphen.nl