2015 begint met POWER in het Gilde Zutphen

Zutphen - In februari gaat er een nieuwe project van start bij Stichting Gilde Zutphen. De titel van dit project is POWER. Dit project is voor senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Het doel van het project is om de veerkracht en zelfstandigheid van ouderen te stimuleren.

POWER biedt een serie van vijf workshops waar diverse thema's behandelt gaan worden, waaronder lichaam en geest, inspiratie en zingeving en de materiële situatie van de deelnemers. Elke deelnemer werkt vanuit zijn eigen omstandigheden aan zijn of haar ambities en plannen.

Data workshops
De workshops vinden plaats op vijf dinsdagochtenden van 09.30 uur tot 12.30 uur. Dit zullen de volgende data zijn: 3, 17 en 31 maart en op 14 en 28 april. De workshops bedragen € 50,- per persoon, inclusief materiaal en koffie/thee.
Indien u meer informatie wil, nodigt de Gilde u uit om op 10 februari van 18.00 uur tot 20.00 uur een informatiebijeenkomst over POWER bij te wonen.

Aanmelden
U kunt zich hiervoor aanmelden via admgildezutphen@gmail.com. Contactpersoon is Cees de Boer. Telefoonnummer is 06-51112960 of mail info@orweb.nl. Hopelijk mag de Stichting Gilde Zutphen u dan begroeten op de informatiebijeenkomst.