Ook Warnsveld krijgt glasvezel

Warnsveld - In de wijk Leesten zijn de aanlegwerkzaamheden in volle gang. Vanaf 19 januari gaan de voorbereidende werkzaamheden van start in Warnsveld. Glasvezelvoorbereiders gaan langs de deur, zodat ook de woningen in dit aansluitgebied worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

In Leesten-Oost liggen de eerste kilometers glasvezel al in de grond. Projectmanager Ward Senff vertelt: "De werkzaamheden verlopen soepel. Ik verwacht dat begin februari de eerste inwoners gebruik kunnen maken van hun glasvezelabonnement. Op 12 januari beginnen we ook met de graafwerkzaamheden in Leesten-West. Hier verrichten onze glasvezelvoorbereiders momenteel de laatste werkzaamheden."

Vanaf 19 januari gaan glasvezelvoorbereiders van Reggefiber bij de woningen in Warnsveld langs om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen. Tijdens dit bezoek bekijken zij wat de meest geschikte plek is voor het glasvezelaansluitpunt in de woning. De glasvezelvoorbereiders beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens Reggefiber aan de deur komen.

Meer informatie
Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt nabij winkelcentrum Leesten in Zutphen. Op 17 januari opent Reggefiber ook een glasvezelinformatiepunt in Warnsveld, nabij winkelcentrum Dreiumme. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op


ww.eindelijkglasvezel.nl/zutphen