Workshops rond persoonlijke ontwikkeling

Zutphen - Om het nieuwe jaar opgeruimd te beginnen, start het Gilde met een tweetal bijzondere workshops; Orde in je hoofd en Transformational breath.

Op maandag 12 januari kunnen geĂ¯nteresseerden kennismaken met een methode waarmee je in drukke tijden je hoofd kunt 'opruimen'. Je brein maakt overuren en dat vreet energie. Tijdens de workshop worden oefeningen aangereikt waarmee je orde en in je hoofd kunt aanbrengen, bijvoorbeeld voorafgaand aan een presentatie of examen. Het brein komt daarmee letterlijk op adem. De methode is geschikt voor volwassenen en voor kinderen.

Op maandag 19 januari wordt informatie gegeven over Transformational Breath, 'verbonden' ademhaling. Dit is een natuurlijk ademhalingstechniek die we van jongs af hebben meegekregen, maar weer zijn vergeten. Omdat we door allerlei ervaringen uit deze natuurlijke ademhaling schieten, doen we de dingen meer dan nodig is op wilskracht en hard werken. Vermoeidheid, lusteloosheid en weinig energie kunnen het gevolg zijn. De workshop bestaat uit een stukje theorie en oefeningen waardoor je ervaart wat de invloed van adem is.

De workshops zijn op beide dagen van 14.00 tot 16.00 uur. Er is plaats voor 12 deelnemers. De kosten zijn € 7,50 per workshop. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via admgildezutphen@gmail.com