Eigenaar Eric Knijpstra: "De meeste kantoorartikelen zijn vervangen door leuke cadeauartikelen, veelal van ons eigen huismerk ‘Inkville’." Foto: PR

Eigenaar Eric Knijpstra: "De meeste kantoorartikelen zijn vervangen door leuke cadeauartikelen, veelal van ons eigen huismerk ‘Inkville’." Foto: PR

Inkstation Zutphen: ‘Een nieuwe naam, maar wij blijven inkt hervullen’

Algemeen

Inkstation gaat verder als ‘De Winkel Met De Huisjes’ 

ZUTPHEN - De eigenaren van de ‘inkthervulwinkel’ Inkstation aan de Spittaalstraat 47 in Zutphen, die inmiddels 16 jaar bestaat, hebben niet stilgezeten. “Inkt hervullen is wat wij blijven doen, maar onze winkel heeft sinds vorig jaar augustus een flinke metamorfose ondergaan. Oude stellingkasten hebben plaatsgemaakt voor nostalgische meubels en gezellige schemerlampjes geven de winkel een huiselijke sfeer”, aldus winkeleigenaar Eric Knijpstra. De meeste kantoorartikelen zijn vervangen door leuke cadeauartikelen, veelal van ons eigen huismerk ‘Inkville’.

Cadeauartikelen zoals Shea Boter, Oudhollandse snoep, diverse smaakvolle theeën, bewaarblikjes, zeep, opkikkertjes op edelsteentjes en geluksengeltjes worden verpakt in door henzelf handgeschilderde kartonnen huisjes. Deze kartonnen huisjes zijn nageschilderd van bestaande pandjes. Zo kun je voor een klein bedrag, een uniek cadeautje scoren. Een feestelijk cadeaupakket (bijvoorbeeld voor de komende feestdagen), is uiteraard ook mogelijk.

Nieuwe naam
“De naam Inkstation past niet meer bij de cadeauartikelen die wij nu verkopen”, vervolgt Knijpstra. “Daarom besloten wij om onze naam te wijzigen naar ‘De Winkel Met De Huisjes’. Maar wij blijven inkt hervullen zoals de klanten gewend zijn van ons.” Iedere maand komen er weer nieuwe verrassende cadeauartikelen in het assortiment. Maar een aantal artikelen hebben permanent hun plek in de winkel gevonden. De Inkville thee, snoep en de Inkville Shea boter zijn daar één van. Met opbrengst van deze huidverzorgende Shea boter, bouwen de vrouwen van de Dipaliya Women’s Association in Tamale, Ghana aan een economisch zelfstandig leven. “Daardoor is Inkville Shea boter een fairchain product, waar we best trots op zijn. En met de nieuwe uitstraling van onze winkel, kunnen wij onze klanten ook een goed gevoel meegeven. En dat is wat ik het liefste wil”. 

De Winkel Met De Huisjes is op zondag na, dagelijks geopend. Voor openingstijden en meer informatie, zie de website.


www.dewinkelmetdehuisjes.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant