Jeroen Hendrikse en yogadocente Sarah Goudsblom. Foto: PR

Jeroen Hendrikse en yogadocente Sarah Goudsblom. Foto: PR

Spot On City Gym nieuw in Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Spot On betekent zoiets als perfect of precies. Maar voor kersverse eigenaar van Spot On City Gym aan de van Hallstraat in Zutphen, Jeroen Hendrikse, heeft de betekenis ook een knipoog. Perfect hoeft het dus helemaal niet te zijn. De gemoedelijke sfeer in de nieuwe, stijlvol vormgegeven sportschool bevestigt dit. Het gezin; vader, moeder en jonge dochter dat juist de fitnessruimte verlaat, geeft echt het gevoel dat het heel oke is bij Spot On City Gym.

Door Meike Wesselink

Het competitieve sfeertje dat je soms voelt, ontbreekt hier. Bij binnenkomst stap je meteen de ontmoetingsruimte met bar binnen waar het aangenaam en gezellig zitten is. Uptempo muziek staat op maar knalt niet keihard door de luidsprekers. Sporters volgen hun eigen programma in de fitnessruimte en boven in de ruime, moderne lesruimtes krijgt een groepje jongeren bokszaktraining en wordt even verderop de allernieuwste Cross Fit Box gebruikt. “Net nieuw op de markt”, aldus Jeroen. “Door de vele toepassingen van het apparaat, kun je je hele lichaam trainen. Het is zeker niet bedoeld om alleen spiermassa op te bouwen. Onze coach kent alle ins en outs van de Cross Fit Box, hij kan je daar dus lekker mee laten werken. We beschikken in totaal over zes leuke en gedreven coaches. Trainingen met bandopnames zal je bij ons niet vinden. Alle trainingen zijn gebaseerd op persoonlijk maatwerk. Ontzettend leuk is het om jezelf, samen met anderen uit te dagen en je samen te ontwikkelen. Op een prettige, opbeurende manier.”

Jeroen, ook werkzaam als life-coach en mental trainer, weet dat sporten hand in hand gaat met een gezonde en gebalanceerde levensstijl. “Als je goed eet en leeft, dan gaat het hoofd vanzelf mee. Bij Spot On bieden we ook echt wel iets meer dan alleen de sport. Dat merk je aan de manier van lesgeven van onze coaches, je ziet het aan de menukaart, aan de nieuwsbrieven die we geregeld verzenden, de boeken die bij ons in de kast staan en de fijne massageruimte, saunaruimte en onze hippe barbershop aan huis. In het najaar starten wij ook met een lifestyle-coach.”

Van maandag tot en met vrijdag opent Spot On om 7.00 uur. Hoe lekker het is om je werkdag te starten met een workout, kun je dus zelf komen ervaren. Heb je daarna nog tijd, dan is het heerlijk de ochtendkrant lezen bij de bar. Een koffie van de Pelikaan en een gezonde, frisse yoghurt en jouw dag kan niet meer stuk. Liever wat later? Tot 22.00 uur (de openingstijden in de weekends wijken af) kun je je lekker laten gaan. Na een frisse douche en een aangename infrarood-sauna, rol je zo je bed in.

Zoek je iets meer uitdaging? HIIT is dan wellicht iets voor jou. Tot het uiterste kun je gaan tijdens de High Intensity Interval Training. Een erg populaire en effectieve manier om vet te verbranden en je conditie te verbeteren. Kijk voor de uitgebreide trainingsmogelijkheden op onderstaande website. Maar veel leuker is het om gewoon binnen te stappen. Grote kans dat Jeroen, John, of één van de andere enthousiaste coaches uit het spot on team, jou met een grote glimlach verwelkomt. Kijk rustig rond en laat je informeren over de mogelijkheden en het maandabonnement met onbeperkte toegang tot de trainingsruimten.

Op 3 september tussen 16.00 uur en 18.00 uur wordt Spot On officieel geopend door burgemeester Vermeulen. Ook jij bent dan van harte welkom. Je kunt meedoen met een leuke prijsvraag, alle nieuwste apparaten uitproberen en je laten uitdagen tot grappige challenges.


www.spotoncitygym.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant