Zangeres Esther van Hees, pianist Jeroen van Vliet en saxofonist Miguel Boelens. Foto: PR

Zangeres Esther van Hees, pianist Jeroen van Vliet en saxofonist Miguel Boelens. Foto: PR

Gelukkig zijn: concert voor nieuwkomers

Algemeen

ZUTPHEN - De band van de Vlaamse zangeres Esther van Hees treedt zaterdag 28 augustus van 20.00 tot circa 22.00 uur op in de Hanzehof te Zutphen. Onder de noemer ‘Concert voor nieuwkomers’ spelen de muzikanten Nederlandstalige muzieknummers, die gaan van ingetogen tot jazzy tot uitbundig. De bibliotheek organiseert dit concert, in eerste instantie voor nieuwkomers, maar ook andere taal- en muziekliefhebbers zijn van harte welkom. De entree is gratis. 

De meeste nummers komen van het album Gelukkig zijn. Pianist Jeroen van Vliet en saxofonist Miguel Boelens, beiden topmuzikanten uit de Nederlandse jazzscene, begeleiden Esther van Hees. Het trio zoekt samen de vrijheid van de jazz op binnen de kleinkunst met nieuwe arrangementen zonder de essentie van het origineel daarin te verliezen. 

Wie zelf een nummer wil meespelen met de band en zijn/haar muziekinstrument kan meenemen, kan dat aangeven bij de aanmelding. De bibliotheek stuurt dan de bladmuziek toe. De songteksten van de gespeelde nummers worden uitgedeeld in meerdere talen.

Aanmelden graag via e-mail aan info@taalhuislochemzutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant