Anneke wordt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met 50.000 euro. Foto: Jurgen Jacob Lodder
Anneke wordt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met 50.000 euro. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Inwoners Zutphen winnen samen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen

ZUTPHEN - Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7204 TB (Hobbemakade) in Zutphen. Op hun postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

Twee winnaars wonnen een bedrag van 50.000 euro en 5 winnaars een bedrag van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Nel (75) wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Zij reageert blij verrast: “Wat een verrassing! Ik wilde heel graag een nieuwe auto en nu heb ik die gewonnen.” Anneke (82) wordt verrast met een cheque van 50.000 euro. Zij reageert compleet overdonderd: “Dit meen je niet! Ik ben er helemaal beduusd van. Ik wil graag een mooie nieuwe stoel.”

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Zutphen is op zondag 29 augustus te zien in ‘Postcode Loterij De Winnaars’ bij RTL 4. Het programma start om 23.15 uur.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op www.postcodeloterij.nl/hoe-werkt-het/de-postcodestraatprijs is te vinden hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Nel wint 25.000 euro en een gloednieuwe auto bij de Postcode Loterij. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant