Voorzitter Henk Jan Milius en zijn medebestuursleden openden onder luid gejuich van de jeugd van KVZ de stormbaan. Foto:PR

Voorzitter Henk Jan Milius en zijn medebestuursleden openden onder luid gejuich van de jeugd van KVZ de stormbaan. Foto:PR

Twee gratis kampdagen voor jeugd van KVZ

Algemeen

ZUTPHEN - Elk jaar gaat de jeugd van KVZ in de eerste week van de zomervakantie een hele week op kamp. Maar net als vorig jaar ging dit vanwege de coronamaatregelen niet door. Toch liet de enthousiaste kampleiding ook nu de week niet ongemerkt voorbijgaan om het kampgevoel vast te houden.

Op dinsdag 20 en woensdag 21 juli hadden zij voor de KVZ jeugd twee fantastische kampdagen georganiseerd. Met dank aan een mooi gebaar van het bestuur van de korfbalvereniging was de deelname dit jaar gratis. Een cadeau aan de jeugd omdat ze dit seizoen veel korfbalplezier hebben gemist.
De jeugd van KVZ genoot deze dagen van allerlei spellen, zingen en samen veel lol hebben op en rondom de velden van de club. In het Olympisch jaar is als thema gekozen voor de ‘Oud Olympische Spelen’ met de daarbij behorende volkeren, zoals de Vikingen, de Grieken, de Galliërs, de Kelten, etc. Ze gingen allemaal voor de overwinning, al was met plezier deelnemen uiteraard het belangrijkst. Ook de binnen KVZ welbekende ‘keukenfossielen’ waren van de partij om een lekkere hap te verzorgen. Om de bestuursleden te bedanken voor de sponsoring, werden zij op dinsdagavond uitgenodigd om gezellig mee te eten.

Stormbaan
Als de bestuursleden er dan toch zijn, doen ze natuurlijk ook even mee. Onder luid gejuich van ruim zeventig jeugdleden opende het bestuur op verzoek van de kampleiding de stormbaan. De jeugd was daarna gelukkig zelf aan de beurt. Met veel lol en vooral veel meer vaart vlogen zij enthousiast over de baan.
Een bruisende sportvereniging als KVZ kan niet zonder sponsoren. Ook nu stond Bernard Oosterink van de trouwe sponsor AH De Brink weer klaar om de kampdagen in natura te sponsoren.

De jeugd van KVZ samen aan de maaltijd. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant